helgens underbaraste!

2010-01-31, 21:32:18 / Kategori: Allmänt
Helgen har spenderats i stort sett underbart. Faktist!

I fredags efter skolan tänkte jag åka och överraska min söta flickvän som faktist var ledig pågrund av bal dagen innan. När jag väl skulle hoppa på bussen så insåg jag att det var fel buss, åkte självklart med Sebbe & Mathilda. Så jag hoppade förvirrandes av på köpis, vart tvungen att SMSa Amanda om att jag hoppat på fel buss som inte förstog nånting och sa att hon & hennes mamma var på väg in till köpis. Gick upp till Elgiganten (tror jag!?) och skulle kolla på pressenter åt Amandas lillebror som fyllde 13 år idag. Hittade ingenting där och åkte vidare till Media Markt, strosa omkring där med stora ögon och tänkte på allting jag ville köpa men åkte bara därifrån med en sak som min flickvän tyckte att jag skulle spendera pengarna på istället, allt annat var så dyrt och jag var ju tvungen att ha kvar pengar resten av månaden.. Suck, köpte mig ett par hörlurar. Hmm. Vet inte vad dem heter, men de gick på 200 kr! Små pluttlurar som man bara pluttar in i öronen, plus att dom är rosa? Suck.. Sen så åkte vi vidare till donken och köpte oss käk sen vidare dit och käkade. Resten av kvällen spenderades med mys.

Lördagen ;

Vaknade upp av en jobbig liten söt hund som skulle ut från rummet vid 9 på morgonen, Amanda steg upp och släppte ut henne, hadde sedan svårt för att somna om och låg och vred mig ett bra tag. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde resten av dagen. förutom att jag spenderade en heldel i hennes lillebrors rum Daniel, med dataspel och CS. Kvällen spenderades framför tv:n med robinson och sedan mys i jacuzzin i cirka 2-3 timmar. Sedan krypte vi ner i ett nystädat rum & nybäddad säng (vilket jag faktist älskar!) somnade faktist runt 2-3 tiden.

Söndagen;

Vaknades vi av att en glad mamma knackade på dörren och sa att det var dags. Steg upp drog på oss mjukisar och gick upp till en trött nyblivande tonnåring, sjöng lite och han fick frukost och pressenter på sängen. Gick ner och hämtade sedan egen frukost och la oss bredvid han för att se på en ny film han fick i pressent. Kommer ihåg att resten av denna dag också spenderades i hans rum med massa tv spel, AVATAR,FIFA10,Guitarhero. Fram tills elen gick, HAHA! Sen så kom massa gäster och det vart fika dags, upp igen och fortsatte spela lite. Sen knallade jag iväg till bussen på köpis för att gå på bio tillsammans med Yohanna,Liza och Viktoria. Yohannas mamma kom och hämtade upp mig vid pizzerian och vi åkte vidare. Dock vart jag besviken pågrund av att filmen gick på 105 kronor. Tyckte inte att filmen var värd det. Men vad gör man inte? Den var faktist ganska bra. Men inte så bra som jag såg framemot att den skulle vara.

Sitter just nu hemma och har skit ont i magen, funderar på att lägga mig tidigt ikväll, så ska väl stänga av datorn nu och krypa ner till sängs, är dock skit trött. Klockan är nu 21:31 när jag skriver detta, och 22:00 kommer jag ligga sovandes i min säng. Uppdaterar självklart imorgon. Natti.

fredagens horosope.

2010-01-29, 07:49:42 / Kategori: Allmänt
Laddar upp detta innan jag går till skolan  eftersom jag alltid kollar mitt horoskop på facebook. Så därför kan jag lika gärna ladda upp det! Jaja. Ska gå och möta Yohanna nu så hon slipper stå och vänta. Ska bli ganska skön att slippa gå själv till skolan, därför jag gillar torsdagar och fredag pågrund av att Yohanna sover hos sin pojkvän då. Men i alla fall, måste borsta tänderna sen gå iväg. Bloggar senare. Hejs!




Idag lönar det sig för dig att vara tydlig med vad du önskar och vilka dina målsättningar är. En gruppledare räds inte att kämpa för allas bästa.

fffredag !

2010-01-29, 07:41:00 / Kategori: Allmänt
Sorry för att jag inte skrev något innan jag la mig igår, men jag glömde helt bort det faktist. Sorry! Ska i alla fall gå och möta upp Yohanna snart så ska vi knalla till skolan, klockan är fan 07:40.. Suck! Skit ont i magen & trött. Jaja! Sen så kommer älskling hit idag, hoppas jag! Hm.. Bloggar när jag kommer hem , chiaow!

haha, jag kissa på mig.

2010-01-28, 19:11:21 / Kategori: Allmänt
haha, detta är nog det roligaste jag sett i år skulle jag tro.
Nyss kom morsan hem också, och hyvade en chips påse framför ögonen på mig. Kanske ska ta och joina henne snart?! Vem vet. Jaja, ska chilla vidare nu. Tjaouw!


äntligen, ironi på plats!

2010-01-28, 18:19:03 / Kategori: Allmänt
Jag läste precis på aftonbladet, och det har kommit om ironi på mobilen! Vilket jag tycker är underbart, för då slipper man skriva att man var ironisk efter varje SMS när man skämtar till det lite smått & slippa få ett SMS tillbaka där det står " va ? Vad menar du egentligen ? " Hur skönt ska inte detta bli? Frågan är bara om det verkligen blir av. Enligt mig så ska det bli skit skönt faktist. Dock kommer det att kosta pengar att skaffa detta. Men 15 kronor är inte så dyrt om man fyller på mobilen med 200 kr varje månad? Eller vad tycker ni? Det tycker då INTE jag i alla fall. Läs och bli nöjd!

Företag vill stoppa missförstånden

Missförstånden haglar i sms och mejl.

Men nu kan det vara slut.

Ett företag vill nämligen lansera ett nytt skiljetecken, inte helt olikt @, för att man ska kunna visa när man är ironisk.

Sarcmark kallas det nylanserade skiljetecknet som ser ut som en spiral med en punkt i och är en korsning mellan ett snabela och ett utropstecken.

 

Men det finns ju naturligtvis en hake. Du måste ladda ner mjukvara som gör att du kan använda det. Och det kostar 15 kronor.

Trots det har det amerikanska företaget Sarcasm Inc har sålt tusentals nedladdningar på en vecka.

Lägger till nya plattformar

Än så länge fungerar det inte för mac och iphones, men de skriver på sin hemsida att de hela tiden lägger till nya plattformar.

– Vi har fått ett stort intresse från mjukvaruföretag och sociala nätverk som vill använda Sarcmark i sina program, säger mr Sak till brittiska Telegraph.


tänkte inte på ..

2010-01-28, 17:57:39 / Kategori: Allmänt
Att blogg.se har gjort om sin hemsida när jag loggade in, vart helt förvånad när jag skulle skriva inlägget, fattade typ ingenting. Sen kollade jag & då hadde dom gjort om allting. HAHA! Skit förvnad vart jag, jaja. Sånt som man inte är beredd på kanske. Har precis öppnat min Geisha, usch va gott det var. Men känns som att hela hallsen är uppsvullen nu. Inte kul! Jaja, ska väl bjussa på en låt jag fastnat för idag. Första gången jag fastnar för Tokio Hotel också, usch. Läskigt!






haha, morsan då.

2010-01-28, 17:03:20 / Kategori: Allmänt


Haha, jadu morsan. Ibland är du riktig sjuk! Haha. Garvade nästan sönder mig när jag läste det där. Har hört den förut, men trodde fan inte att morsan hadde sån sjuk humor. Jaja =)

bajskorv.

2010-01-28, 16:59:37 / Kategori: Allmänt
Så skriver jag när jag inte kommer på nån rubrik!


Idag steg jag upp klockan sju, duschade och sånt där, orkade inte göra det igår så. Sen så käka jag frukost och sånt där. Gick te bussen mötte Yohanna och åkte till borgis, hadde bild/media idag. Gjorde "nästan" klart filmen vi håller på med. Haha, garvade nästan ihjäl mig. Lerfigurer is the shitt!(Y) Sen på rasten så gick vi till konsum, köpte cola och choklad. Sen tillbaks och filmade igen. Haha, skit kul ju! Sen så slutade vi klockan elva, åkte till donken köpte käk och tog med till skolan & käkade. Sen så hadde vi matte, egentligen skulle jag ha engelska också. Men frågade om jag fick ha matte istället eftersom jag missat så mycket av den när jag vart sjuk, så fick det. Hadde matte fram tills vi slutade. Sen så stannade jag kvar på skolan för Yohanna skulle ha u-samtal halv 4. Så stannade kvar från 10 i två till halv fyra för att jag är snäll (Y), satt typ och snacka om betyg OSV. Sen så knallade jag hemåt. Satte mig vid datorn i 20 minuter ungefär och beslöt mig för att lira lite GH-trummor. Så lirade i ungefär en halvtimme sen tröttnade jag och nu sitter jag här. Ska väl sitta här resten av kvällen tror jag, vet inte.

Älskling kommer inte hit och sover inatt, hon kunde inte :(.. Så blir utan henne idag också. Kul? Nej. En helv jävla vecka utan henne. Fan va jag hatar att vara utan henne! Helt seriöst.. Blir bara deprimerad. Jaja, hon får ha det så kul på balen i alla fall =(.. Jaja, ska väl fortsätta titta runt lite.


"Dagens egopick's"

Jag håller mig till svartvitt tror jag? Huh.


Huh, nu är jag deprimerad igen pågrund av att älskling inte sover med mig inatt. Suck!

sovdags.

2010-01-27, 22:08:07 / Kategori: Allmänt
Nu är det sovdags som gäller, så det går fortare tills imorgon då min lilla älskling kommer hit och sover över. Undrar hur jag kommer vara i skolan då på fredag?! HAHA. Jaja, hon har ju sovit här förut när jag haft skola så det ska nog gå bra. Har i alla fall inte gjort ett skit fortfarande, eftersom jag är ju sjuk. Så har bara slappat och suttit vid datorn tills jag fått ont i ryggen (Y).. Tar igen det imorgon i alla fall. Suck.. Jag har inte ens börjat gymma än? Och det var mitt nyårslöfte? Men i alla fall. Det får vi ändra på snart. Är skit trött, så ska gå och borsta tänderna och krypa ner till sängs. Så skriver jag mera imorgon eller på fredagkväll, eller nånting. Vi får se! Natti.



rubrik lika med skit.

2010-01-27, 17:35:32 / Kategori: Allmänt
Exakt sådär känner jag för rubriker när jag man verkligen MÅSTE skriva en rubrik. Det är nog det versta jag vet, så måste man sitta och tänka egenom vad man ska skriva för något, men inte kommer på något? Så skriver man något som verkligen inte har något med inlägget att göra, som jag gör EXAKT nu.

I alla fall, jag har inte gjort ett jävla skit idag faktist. Bara suttit och varit orolig för vinterkräksjukan ska komma och överfalla mig, inte kul. Sen som jag skrev tidigare så har jag bara spelat CS och WOW. Och jag släppte taget om BDB idag också, gud va stolt jag kände mig! Jättestolt. HAHA! Ska snart dra mig ifrån datorn och lägga mig i sängen och sappa mellan kanalerna tror jag. Om jag orkar, kommer somna annars om jag lägger mig där. vet fan inte vad jag ska göra förutom att sitta vid datorn!? Jaja. Får väl hitta på något helt enkelt. Får i alla fall inte gå ut, är ju sjuk.


Oldpick.

förälskad..

2010-01-27, 14:07:37 / Kategori: Allmänt
Är hemma från skolan idag igen, mådde inge vidare inatt. Kunde nästan inte sova inatt heller, så låg och vred mig, svettades OSV inatt. Så beslöt mig för att stanna hemma och ta det lugnt idag & sova ut tills jag vaknade, självklart så vaknade jag klockan 10:00 idag, men endå skönt. Vaknade ju faktist utav mig själv så jag är inte ens trött just nu. Har ätit minst 2-3 gånger idag också, haha! Har varit skithungrig. Men aja, sen så har jag bara suttit vid datorn. Försökt ränsa den också, pågrund av att min D disk är full. Men den vill inte rensas tydligen. Men aja, har spelat både CS och WOW idag. Fan va beroende man blir utav det. Jaja, ska fortsätta med WOW nu. Bloggar väl förmodligen senare. Om jag orkar.

BlackJack-Förälskad, jag har fastnat för dansband! Ohnej.

jag dör av garv..

2010-01-26, 22:49:38 / Kategori: Allmänt

Vad är en busschaufför som inte stannar vid din hållplats?
Svar: Inte särskilt bussig i alla fall.



Haha, jadu. Vissa är ju inte som dem ska. Men det där skrattar jag åt så jag kissar på mig i alla fall. Och då menar jag verkligen, kissar på mig. HAHA! Ursch.. Inte gjort ett skit idag, bara suttit och deppat, bråkat med både flickvän och morsan, blivit vän med morsan, blivit vän med flickvän. Så tror allting är bra nu? Förutom skolan.. Jag mår inge vidare i kroppen istället, ont överallt. Vet inte hur jag gör imorgon? Men jag måste gå, jag bara MÅSTE. Sen så vill jag ju till min underbara flickvän, då måste jag VERKLIGEN gå till skolan, fan skolan. Fan för plikten & lagen.


Ååh. Jag gillar verkligen inte Nokia, jag saknar sonyeriksson.
Och den sonyeriksson som jag vill ha, är den som är på bilden.
Jag älskar dom sonyeriksson, fråga inte varför! Men jag bara gör det.
Usch, livet ska vara så svårt. Men får väl bita ihop & ha den här ;(

jag dör av garv..

2010-01-26, 22:49:37 / Kategori: Allmänt

Vad är en busschaufför som inte stannar vid din hållplats?
Svar: Inte särskilt bussig i alla fall.

Haha, jadu. Vissa är ju inte som dem ska. Men det där skrattar jag åt så jag kissar på mig i alla fall. Och då menar jag verkligen, kissar på mig. HAHA! Ursch.. Inte gjort ett skit idag, bara suttit och deppat, bråkat med både flickvän och morsan, blivit vän med morsan, blivit vän med flickvän. Så tror allting är bra nu? Förutom skolan.. Jag mår inge vidare i kroppen istället, ont överallt. Vet inte hur jag gör imorgon? Men jag måste gå, jag bara MÅSTE. Sen så vill jag ju till min underbara flickvän, då måste jag VERKLIGEN gå till skolan, fan skolan. Fan för plikten & lagen.


Ååh. Jag gillar verkligen inte Nokia, jag saknar sonyeriksson.
Och den sonyeriksson som jag vill ha, är den som är på bilden.
Jag älskar dom sonyeriksson, fråga inte varför! Men jag bara gör det.
Usch, livet ska vara så svårt. Men får väl bita ihop & ha den här ;(

......

2010-01-26, 19:54:08 / Kategori: Allmänt
"En vacker dag kommer ni att ångra er, att ni behandla mig som skit..."
; Marre Svensk.

näe,fyfan.

2010-01-26, 15:39:54 / Kategori: Allmänt



Jag har inte gått ut nånting idag, pågrund av att jag är hemma och är sjuk. Har bara suttit här inne på mitt lillarum och spelat cs, inte ens kunnat äta något för att jag har så ont i magen, jaja. Får väl skylla mig själv egentligen!? Inte för att jag vet varför, men endå.. Ska väl försöka ta nånting att äta i alla fall, vad det blir. Det vet jag faktist inte. Aja, ska kila iväg nu. Är för trött och för deprimerad för att skriva här.

usch ..

2010-01-26, 13:21:11 / Kategori: Allmänt


Just nu så hatar jag verkligen livet, hatar allting. Hatar att vara deprimerad, jag bara hatar just nu.

Sitter fortfarande inkurad i täcket. Sitter med täcket i datastolen och spelar counterstrike source, så jävla kul! Fan va jag ägde ut allihopa, hadde dödat 46 stycken och dött 35 ggr ;).. Då kan man känna sig lite stolt! Pluss att jag låg 5:a på topp 10 listan. Jag bara älskar gungame in cs! Det är fan i mig det enda som gör mig glad just nu, ingenting annat kan få mig att må bra faktist. Jag är så nere just nu, så jag verkligen ligger på noll. Vill bara lägga mig och aldrig vakna upp något mera, men alla har ju sina stunder. Och nu är det väl min stund då. Får se om jag går imorgon också. Eller om jag blir hemma, jag vet inte! Är inte på humör alls för att göra nånting.. Vill bara ... Och att bråka med Amanda gör inte saken mycket bättre heller, hur kul är livet från skala 1-10!? 2010, kan suga getpung! Jag hatar't. Ååååh.. Jag är bara allmänt irriterad just nu, fuckoff, nu tänker jag lira cs!

depp ..

2010-01-26, 11:46:54 / Kategori: Allmänt
Just nu har jag ingen ork alls att skriva, allt har skitit sig. Både med Amanda och morsan, så .. Jag orkar helt enkelt inte göra nånting alls, varken med bloggen eller IRL..

skrevfel.

2010-01-25, 21:48:18 / Kategori: Allmänt
Skulle stå " Blir ingen skola för mig imorgon " istället för " blir ingen skola för mig idag. " Som sagt, mår så dåligt så jag knappt ser vad jag skriver. Blir lätt hänt, jaja. Natti!

sjuk, orkar inte!

2010-01-25, 21:47:15 / Kategori: Allmänt


Är allmänt deprimerad & dålig, mår inge bra alls. Är sjukt dålig i magen, mår hur illa som hellst. Så ska lägga mig till sängs nu, blir nog ingen skola för mig idag. Tror jag kommer åka på vinterkräksjukan när som hellst också. Kul!? Nej. Känner mig hur illamående som hellst, tur bara att jag inte spytt ännu. Hatar att spy! Usch. Nej, nu måste jag krypa ner till min underbara säng, borde egentligen ta mig en skön dusch innan. Ska fan göra det! Sen kryper jag ner till sängs, men vill se klart sista avsnittet utav Eva & Adam. Men det hinner jag också! Sen ska jag se " Fyra födelsedagar och ett fiasko " usch, jag älskar den filmen! Haha. Låter som en bög när jag skriver detta. Men that's life, and right now i hate it! Jaja. Ska göra det jag skrev tidigare, ha det! Får se om jag är tillräckligt frisk för att skriva något imorgon. Undra vad jag åkt på för smäll egentligen? Uäk. Vill inte bli sjuk. Inte nu!

Sen så saknar jag min flickvän jättemycket också, usch jag hatar att vara utan dig.
Speciellt när jag är sjuk och känner mig hängig, behöver dig nu baby! Jag älskar dig.

fam0us.

2010-01-25, 19:04:31 / Kategori: Allmänt

Nya headern!?

"dagens musik" kommer senare! När jag får tid, orkar inte med det just nu. Tyvär!

Idag har jag varit i skolan, min dag har inte alls gått som den ska kan jag ju börja med att skriva.

Hela dagen har varit upp och ner, flippade ut på lektionen, gick hem från skolan för tidigit OSV OSV. Jag känner att jag inte ens orkar blogga just nu, funderar på att ta en kopp te något att fika och starta igång en film och sedan bara krypa ner till sängs och bara somna in.. Jag är inte alls på humör just nu känner jag, bara lite depp.

Har i alla fall suttit och pratat med morsan idag i nån halv timme. Sen spelat X-Box360 och sånt där. Sen så åkte jag och morsan iväg och köpte snabbmat skulle inte jag sluta med sånt?! Per käkade med oss och sådär. Sen så satte jag mig här, justja, fick 100 kronor av Per för att jag inte snusat på 25 dagar (Y). F*n va jag är bra, på vissa saker i alla fall.. Jaja, som sagt var. Satte mig här och kolla runt lite. Funderar på att fixa om min header?! Vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Men är inte sugen på att fixa till nånting just nu förutom mitt liv helt enkelt. Känns som att det håller på att rasa ihop i bitar, det får inte hända. Jaja, ska väl göra det jag skrev tidigare om att ta en kopp "te" blir väl självklart att jag tar en kopp juice ("men ska sluta med socker"!?) och ta nån kaka eller något, sen starta igång en film och lägga mig till sängs. HAHA! Tror ni det kommer att hända?! Nej. Jag kommer självklart att sitta kvar här i vlket fall som hellst. Men nu ska jag i alla fall kila iväg, måste se Eva och Adam! Haha. Jag har blivit beroende. Jaja, bloggar väl senare innan jag lägger mig till sängs, blir en tidig kväll. Som "alla andra kvällar" ...










söndagar, diss.

2010-01-24, 18:12:34 / Kategori: Allmänt
Godkväll. Älskling tog 16:37 bussen hem ungefär. Så jag har bara suttit här och lyssnat på musik och sådant medans hon varit borta.

Åkte som sagt var till Bomhus och var hos Micha i fredags, hade faktist det jättemysigt. Spelade DJ hero och guitar hero och sedan spelade vi gissafrågor och sen så spelade vi kort. HAHA! Så mycket som jag garvade när vi körde nå random kortlek har jag nog inte gjort på skitlänge tror jag. Sen tog jag bussen till älskling, när jag kom dit hade hon redan krypit ner till sängs så kröp ner jag med. Somnade nästan påängång.

Igår (lördag) så vaknade vi skaplig tid, gick upp, käkade frukost & duschade och gjorde oss iordning och tog en prommenad till köpis och sådär. Sen så tog vi bussen till mig, eller ah vi hoppade av vid tempo och köppte dipp, chips och läsk. Sen gick vi hem till mig efter det. Efter ett tag så fick vi för oss att gå ända upp till ICA och köpa lite godsaker. Så vi tog på oss varma kläder och gick iväg dit. Köpte godis, läsk OSV. HAHA! Tjockt. Men jaja. Sen så laddade vi ner 2012 eftersom Amanda inte sett den med svensktext. Såg den, jag somnade.. Suck, sen såg vi Parnomal Activity. Den var ju sådär. Ingenting som man vart rädd utav i alla fall, eller ah. Vissa tillfällen vart ju jag ganska rädd. HAHA! Sen så såg vi Eva & Adam och sen gjorde vi oss iordning och la oss.

Idag (söndag) vaknade vi skaplig tid, starta igång Eva och Adam (hadde laddat ner alla avsnitt) så vi hadde väl en liten Eva & Adam maraton. Såg nästan alla avsnitt. Sen så gjorde vi frukost och gjorde oss iordning och fortsatte kolla. Så det vart helt enkelt en slappdag.

Ska snart käka, en snubbe fixar photoshop bilder åt mig. Sen så blir det en tidig kväll. Fått låna ett CS acc också, med source! Så blir väl spela hela kvällen skulle jag tro. Haha! Jaja, jag vet. Jag är spelnörd ;)..

färdig .

2010-01-22, 18:51:35 / Kategori: Allmänt

Haha, ser helt risig ut på bilden, men den får duga.

Dagens "outfit". Bad morsan knäppa ett kort denna gång ;).
Hatar att stå och ta kort framför spegeln, blir inge bra då!


Ska snart kila iväg till bussen med Norling och ta 1:an mot Bomhus till Micha, sen åker jag nog till älskling. Får se hur det blir med den saken. Så om jag sover kvar hos baby så bloggar jag nog på söndag eftermiddag eller så bloggar jag när jag kommer hem. Lägger inte upp några bilder från ikväll eftersom batteriet på kameran dog precis. Så blir inga bilder. Tyvär! Men nej, nu måste jag dra mig från datorn ;). Se yah!


tröttnacke (Y)

2010-01-22, 15:49:25 / Kategori: Allmänt
Som Norling kallar mig för tillfället. Jag somnade direkt när jag stängde ner bloggen och sen så vände jag mig mot sängen och kröp sagta dit och somnade. Haha, hur lyckas jag?! Sov från 12:00 till 15:47. HAHA! Jag förstår inte själv? Jag måste ha varit jävligt trött alltså. Just nu sitter jag och SMSAR med min plutt och ja, jag drömmde självklart en jätteläskig dröm när jag sov. Vilket gjorde mitt humör lite på sämmre topp! Jaja, nu ska jag fortsätta tjata på morsan. Hejs!

fredag (Y)

2010-01-22, 13:02:20 / Kategori: Allmänt
Har varit hemma i cirka en timme skulle jag tro. Slutade ju halv 12, drog hem och satte mig vid datorn direkt. Ska göra iordning nånting att käka snart tror jag! Men vet f*n inte vad? Jaja. Får bli något random slaffs. Ska göra mig iordning så fort jag käkat också, sen ska jag iväg till Micha med Norling och Lollo. Ska bli mys att få umgås med sina närmaste vänner. Inte umgåts på hur länge som hellst. Jaja, sen får vi se om jag åker till min underbara flickvän och sover kvar där som jag faktist inte träffats sen tisdags. F*n va länge sen :(..


I skolan så var det föst speltimme, spelade lite sen flippade jag ur och vart irriterad pågrund av vissa saker som inte behöver nämnas, sen var jag grinig hela jävla förmiddagen så fick inte ens något gjort på svenskan tyvär. Hadde ingenting att skriva alls om det vi såg från filmen. Så vart bara en snabbskrivning sen skickade jag det till AC. Hon vart nog nöjd i alla fall. Pluss att hon vet att jag kan bättre, men alla har ju sina dagar och sånt där. Så ah fick bli som det vart idag, var ju skit trött också. Så fick bli slarvigt. Skrev typ bara 2-3 meningar, suck. Jaja. Ska käka!

Uppdaterar ikväll när jag kommer hem om jag åker hem efter vi varit hos Micha. Annars uppdaterar jag på söndag!


Tar nya bilder sen också, när jag fixat mig.


...

2010-01-21, 22:56:39 / Kategori: Allmänt

Random... Vet inte ens varför jag lägger upp detta fottot!?

Just nu känner jag mig riktigt nere och även lite smått irriterad. Jag tänker gå och tvätta av mig all wax i håret och sedan gå och lägga mig. Varför jag inte tar någon dusch på samma gång när jag endå tvättar håret? Är för att jag både duschat igår och idag. Så känner att det är lite onödigt om jag ska duscha igen efter 2 timmar när jag nyligen duschat och inte gjort något ansträngande. Kvällen har jag spenderat som jag skrev i mitt tidigare inlägg, chill! Alltså menas med att tagit det lungt. Även att jag klippt mig, är skit nöjd och kommer nog bilder från frisyren imorgon! Ska försöka sätta igång min kamera på laddning också så jag har den fixat så jag kan ta lite ego-pick's (som alla kallar det).. Nej nu måste jag skynda mig om det blir "lägga sig i tid" mottot, Som jag självklart inte kommer att hålla.. Kommer sluta med att jag lägger mig halv tolv i alla fall. Eller inte! Det får inte ske, så därför skriver jag, heippa.

Och älskling, snälla sluta tro det versta, jag lämnar dig aldrig. ALDRIG!
Det ska alltid vara du & jag mot världen. Jag älskar dig min prinsessa<3



Flottig bild (Vart bara en snabbfix med håret) Nu kanske ni fattar varför jag tänker tvätta det innan jag lägger mig? Jaja. Natti, heippa!

nyklippt, äntligen!

2010-01-21, 18:39:58 / Kategori: Allmänt
Random pick ' ^^



Som sagt var, är ju nyklippt och gillar det stort, morsan klippte mig! Och hon klippte mig faktist skit bra, tack morsan! Jaja, tog en snabbdusch och plattahåret på typ 10 minuter. Yohanna och Liza ringde mig och berättade att dom var utanför mig för att Liza var ute med Roxy! Så jag gick ut och visade nya frippan för dom i typ 1 minut. Ska gå med dom till skolan imorgon också. Vi ska snart käka & smsar för fullt med älskling som jag inte träffat sen i tisdags, saknar henne grymt mycket. Sen blir det väl bara att chilla och sådär. Så blir en lugn kväll och IKVÄLL SKA JAG LÄGGA MIG I TID! Jag måste bara de. Annars kommer jag aldrig vända tillbaka på dygnet.

Nya frippan.

Nu                                                                                     Då.

.

2010-01-21, 14:56:31 / Kategori: Allmänt
En punkt måste väl räcka som rubrik!? Jaja. Kul att man var tvungen att stressa som en idiot imorse, hadde ju duschat igår och orkade inte platta håret innan jag gick och la mig, så ställde klockan på sex så jag skulle hinna med 07:37 bussen!? Men gjorde jag det? Nej. Fick ta 8:00 bussen istället. Gick lika bra det också.Hadde bild / media idag, tog bussen med Yohanna till skolan. Fick självklart stå ända fram till stan (Y). Super kul? Nej. Men fick ju sitta tillslut ;). Sen så fick vi börja med att göra filmer och såntdär. Jag,Mathilda, Yohanna och Pia vart i en grupp. Vi beslöt oss för att göra lerfigurer med film för att ingen orkade skriva manus till en film och hålla på. Så vi gjorde det. Vad vi håller på med för något får ni självklart se sen när filmen är klar ;).. Kanske fixar in den på youtube eller något framöver så får ni se den på bloggen. Wihuw? Nott. Jaja, på rasten gick vi till konsum, köpte självklart cola. Sen så fortsatte vi med det vi höll på med till klockan 11 då fick vi lunch, tog bussen tillbaka till stan. Yohanna bjöd mig på donken för att hon hade rabatt kuponger, så tack så jättemycket. I alla fall, när vi käkat tog vi bussen tillbaka till skolan och träffa på Liza och Viktoria där. Sen hadde vi matte & engelska. Kollade på film på engelskan. Ganska chilldag faktist. Gillas! Sen så hem.

Nu sitter jag här, blir en chilldag hemma också tror jag. Är för trött för att göra något. Tror morsan klipper mig senare idag, lägger självklart upp bild på hur det blir.

vår/sommarklädsel.

2010-01-20, 23:33:19 / Kategori: Allmänt
Satt precis och kolla runt lite på nätet efter lite vår kläder. Och jag fastna för några plagg, självklart! Hur billiga som hellst också faktist. Ingenting över 700. Hur fantastiskt är inte det från skala 1-10? Jo helt underbart med skalan 10. Nej nu ska jag faktist sova, natti!

I alla fall, tänkte slänga upp lite så morsan får se vad det är jag spanar efter;)









trött och hungrig ...

2010-01-20, 21:45:11 / Kategori: Allmänt

Gammal bild sen år 07. Ungefär sådär har jag tänkt att klippa mig framöver ;)


Har duschat nu och gjort mig fräsh, f*n va jag älskar att duscha alltså, man känner sig så snygg och färsh efteråt. Ska snart ta något att äta, morsan är på väg hem från Sandviken så då blir det väl att vi drar ihop något snabbt och äter innan sängdags. Blir ju som sagt var en tidigkväll för mig. Måste börja lägga mig i tid nu igen, känner att jag lägger mig för sent även fast det är skola. Fast endå vaknar jag i tid så jag hinner till skolan. Har bara städat lägenheten i drygt en timme idag och sen duschat länge och tagit det lungt. Har ju inget CS acc längre så kan inte spela något mer. Suck.. Ska endå köpa mig ett eget snart! Skönt. Aja. Tänkte egentligen bara dra iväg ett snabbt inlägg innan jag drar iväg från datorn, men jaja. Såhär vart det i alla fall.

På fredag ska jag hem till Micha för att vara med henne, Norling och Lollo! Mina absolut längsta vänner. Lollo har jag ju kännt sen hon var en liten fis och gick i femman. HAHA! Och Norling var min första bästavän när jag flyttade till Gävle och Micha har jag umgåtts med jävligt mycket. Det var alltid vi tre förut, och det ska kännas skönt att träffa allihopa igen efter några årsavstånd från varandra. Känns som att vi inte ens känner varandra längre, så vi har väl mycket att ta igen skulle jag förvänta mig. Blir skönt i alla fall, blir att vi är hos Micha och lirar rockband och tar det lungt och så. Sen så skulle jag tro att jag tar bussen till älskling och sover där? Hoppas jag<3

Jaja, ska dra mig ifrån datorn, heippa natti!


äntligen klar !

2010-01-20, 19:15:20 / Kategori: Allmänt
Bjuder på en random bild från skolan som togs för några månader. Och nej jag gillar verkligen inte AIK ;). Det ska självklart vara Hammarby!<3




Nu har jag äntligen städat klart, tog mig typ en timme och städa hela j*vla lägenheten för att jag var så noga med allting. HAHA! Och nu har jag ont i armen och skakar och svettas. Vet inte varför jag skakar? Men jaja. Ska snart byta lakan i sängen, självklart glömde jag att damsuga mitt egna rum?! Klantigt av mig. Ska dra fram damsugaren igen och dra en snabbis på rummet innan jag bäddar rent i sängen sen så ska jag väl städa undan på rummet och se om jag kan hitta min I-Pood touch som är försvunnen!? Fråga mig inte hur, för det vet jag inte ens själv. Den måste i alla fall vara någonstans i lägenheten! I know that. Jaja, annars får det väl vara som det är. Kvällens låt kommer jag också att lägga upp. Självklart är det en riktigt skön partylåt faktist! Man blir pigg utav den. Jaja, nu ska jag skynda mig att göra allting så att jag blir till sängs i tid ikväll ;).. Måste ju få min skönhetssömn!;)


Chris Decay - Hold Tight (Radio Edit)



var det något jag sa..

2010-01-20, 15:27:54 / Kategori: Allmänt
Usch, jag är så trött på att skriva rubriker, kommer aldrig på någon bra heller. HAHA!

Jaja, just nu sitter jag och kollar mot sängen, är riktigt j*vla trött må jag säga. Vet inte vad det är, men är i alla fall så trött så om jag lägger ner huvudet på databordet så kommer jag att somna direkt. Jag hatar att vara såhär trött. Nångång skulle jag bara vela vara hur pigg som hellst. Fatta va härligt? Jag tror jag ska fixa så att jag blir så pigg imorgon genom att lägga mig 21:30 ikväll ;).. Vi får se hur det går?! Haha. Jaja, nu ska jag starta igång WOW igen, jag har blivit beroende och ja.. Det är väl lika bra det, så gamecardet blir användt istället för att bli till slöseri med pengar. Iof fick jag mitt GC utav morsan och Per, jaja! Ska dra mig iväg nu, uppdaterar senare. Heippa!

ännu en dagens låt !

2010-01-20, 14:53:04 / Kategori: Allmänt
Ännu en till "dagenslåt" som jag har upptäckt att jag faktist gillar,  jag som är så svår för musiksmaker OSV. Ibland är musiken lite upp och ner för mig, gillar allt möjligt ibland tröttnar jag på låtar. Men i alla fall, här har ni den ;)


Dom hadde mycket att säga...

2010-01-20, 14:49:40 / Kategori: Allmänt
Humöret är på topp igen från igår, skolan gick bra idag. Har varit lite upp och ner pågrund av vissa anledningar inom skolgång, men det gick över nästan lika fort som de kom. Gick till skolan idag, som vanligt. Kom i tid, som vanligt. Hadde matte som första lektion fram till första rasten och då var vi bara uppe i uppehållsrummet och tog det lungt. Sen så hadde vi svenska efter rasten fram till lunch, ganska lugn svensktpass. Jobbig som f*n, AC har börjat köra hårt med oss nu har jag märkt. Lika bra det! Sen så hadde vi lunch, gick med Yohanna som vanligt till GulaKiosken köpte cola och choklad både till mig och Liza. Fick självklart pengar utav Liza till att köpa det. Sen käkade vi, hade med mig världens godaste kycklingsallad som Per gjort! Alltid lika god. Sen så hadde vi svenska igen fram till då vi hadde Krister. Skrev in mig på IV inför nästa läsår efter sommarlovet. Usch vad jag saknade sommaren mer och mer när han pratade om sommarlovet OSV. Sen slutade vi 14:40 som vanligt. Fick sällskap utav Liza på vägen som skulle till sin brorslägenhet som hon bor i denna vecka. Gick och pratade lite skit och sånt där, haha ;). Kom hem, snackade lite med morsan och sen så satte jag mig här. Har precis börjat koppla av lite.

Ska städa hela lägenheten idag, eftersom jag fick pengar av morsan för det idag. Så blir städa hela eftermiddagen. Får se vad som händer efter det, blir nog en varm skön dusch och bara koppla av idag. Älskling är sjuk, så hon får väl inte hitta på något hon heller, usch kommer sakna dig<3. Aja, ska sluta blogga nu och börja koppla av lite så ah bloggar senare. Heippa!


Dagens låt ; Andreas Grega - Dom hadde mycket att säga
! <3

Och självklart ger videon sommarkänslor, jag taggar självklart till sommaren 2010!
Ska bli den bästa sommaren någonsin!<3


winnerbäck <3

2010-01-19, 23:17:06 / Kategori: Allmänt
Nej nu blir det att lägga sig till sängs, det enda som fattas för nerbäddning är faktist att borsta tänderna, egentligen skulle jag behöva platta håret också innan jag lägger mig, men det får bli att jag vaknar tidigt imorgon istället. Lika bra det så jag får min skönhetssömn ;). Självklart kommer morsan in på mitt rum och förstör humöret som nyss var på topp, och nu har det sjunkit ner på noll igen! Urk......... Nej nu blir det att en sur Marre går och borstar tänderna sedan lägger sig sur. Godnatt!



Kärlek, kallas det. <3

23:02

2010-01-19, 23:04:42 / Kategori: Allmänt
Kom hem från Amanda runt 10 tror jag det var, ah så var det. Vilket fall så direkt när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och små kollade efter lägenhet (för skojs skull) och för min egna skull faktist. Sen hoppade jag in i duschen och sådär. Har precis tagit kvällsfika och sitter och äter det just nu. Ska borsta tänderna så fort jag ätit klart och sedan gå till sängs. Skulle bäddat rent i sängen också, men det får jag ta imorgon. Är för trött för det just nu. Bloggar mer imorgon när jag kommer hem från skolan. Heippa, godnatt!

dålig uppdatering.

2010-01-19, 18:02:32 / Kategori: Allmänt
Idag har varit lite upp och ner från och till. Har inte alls mått bra de senaste dagarna faktist, har varit sjuktdålig pågrund av IBS. Får se hur jag mår imorgon.

Var i alla fall i skolan idag, vilket var ganska bra. Hadde först matte hade nå grupp arbete där vart ganska krongligt pågrund av vissa anledningar. Sen så hade jag engelska, ganska bra där faktist och sen rast. Tog det bara lungt på rasten och sådär. Sen så hade vi svenska fram till lunch. På lunchen gick vi till Willys sen käkade vi, hade tyvär bara med mig nudlar idag. Men det gick i det också! Var skit hungrig så åt ett helt nudelpaket. HAHA! Aja. Sen hade vi svenska igen. Jag och Yohanna körde korsord för två fram tills vi slutade, haha. Hade skit kul och sånt. Jaja! Sen tog jag bussen hem tillsammans med dom, sen hem och käka och spela WOW.

Ska till Amanda när som hellst. Så måste börja göra mig iordning snart. Blir bara en lugn kväll eftersom jag är dålig. Så hoppas på en massamys bara. Får se om det blir någon skola för mig imorgon pågrund av det. Tror det i alla fall.

Bloggar möjligtvis när jag kommer hem, om jag hinner. Heippa.

irriterad magtarm,

2010-01-19, 15:48:40 / Kategori: Allmänt
Jag har ju stressmage, alltså IBS. IBS står för Irriterad tjocktarm (Colon irritable/IBS) på Engelska. Vilket menas att min mage oftast inte mår som den ska eller om man ska säga min magtarm inte mår bra vid olika tillfällen. Ibland kan magen vara helt okej och ibland kan det göra så ont så man inte orkar göra någonting alls. Just nu känns det nästan så, jag har så fruktansvärt ont i min magtarm så jag inte kan stå upp utan att det värker till i magtarmen. Det är läskigt, det är hemskt. Med tanke på att jag inte har tagit några prover om det ännu eller tagit tag i detta även fast jag haft problem med magen sedan barnsben. Men det ska bli ändringar på detta nu. Ska även kolla upp om jag har ADD, vilket inte är så kul. Det är mycket som ska göras just nu.

Men i alla fall, tänkte lägga upp lite om vad "IBS är för något här på bloggen, så ni får veta lite vad det är jag har för något, det kan ju inte vara så lätt att veta det heller.

Ett ofarligt tillstånd med ändrad rörelse och känslighet i tjocktarmen som ger magsmärtor och diarré eller hård mage. Symtomen visar sig typiskt efter måltid eller i samband med stress. Irriterad tjocktarm är varken elakartad, smittsam eller ärftlig. Det är tre gånger vanligare hos kvinnor än hos män. 15-20 procent av befolkningen har symtom som vid irriterad tjocktarm. IBS , Irritable Bowel Syndrome ,är en modernare term för samma typ av besvär då modern forskning inte vill begränsa tillståndet till bara tjocktarmen.

Vad är orsaken?

Man vet inte orsaken. Man spekulerar i olika faktorer som påverkar funktionen i det motoriska och sensoriska nervsystemet ger upphov till symtomen.

Hur känns irriterad tjocktarm?

Symtomen uppstår normalt tidigt i det vuxna livet och varar ofta månader eller år. De kan vara:

  • Obehag eller smärtor i magen. Smärtorna försvinner ofta efter avföring eller efter att man släppt sig
  • Illamående , uppblåsthet och gaser i magen
  • Diarré eller hård mage, ofta växelvis
  • Symtomen varierar ofta från dag till dag och besvären försvinner ibland i perioder
  • Oro, ängslan eller rädsla

HHur kan man undvika irriterad tjocktarm?

SOrsaken är inte känd, därför kan man inte förebygga besvären. Symtomen tros uppstå när en rubbad funktion i matsmältningen påverkar tarmens funktion. Regelbundna måltider, goda matvanor samt att undvika ”stress” vilket allmänt kan försämra funktionen i de självstyrande nervsystemen.

Hur ställer läkaren diagnosen?

Diagnosen ställs ofta efter de typiska symtomen och efter laboratorieundersökningar för att utesluta andra orsaker till symtomen. Andra undersökningar som ofta utförs är undersökning av ändtarm eller tjocktarm med rektoskopi respektive koloskopi. Läkaren försöker också utesluta andra orsaker till besvären som t ex  nedsatt förmåga att uppta laktos (laktosintolerans) eller glutenallergi (celiaki), magsår, parasiter och kronisk tarminflammation (Ulcerös kolit, Chrons sjukdom).

Kosten

  • Drick rikligt med vatten, cirka 1,5 liter om dagen, undvik mineralvatten.
  • Större fiberinnehåll i kosten främjar tarmfunktionerna. Fiberinnehållet ska ökas gradvis och vara mjuka fibrer t ex gröt, kokta grönsaker.
  • Undvik mat eller dryck som förvärrar symtomen. Kaffe och mjölk kan vara huvudorsaken hos vissa.
  • Undvik starka kryddor och mat som ger gaser (t ex bönor, skal, nötter).
  • Undvik stora måltider, men ät regelbundet (frukost, lunch, middag samt 2-3 mellanmål varje dag).

Goda råd

  • Aktivitet och motion är viktigt, då det styrker tarmfunktionerna och hjälper till att minska stress.
  • Man bör minska stressituationerna i tillvaron. Det finns olika metoder för att slappna av, till exempel meditation och självhypnos.
  • Det kan vara nyttigt att föra dagbok så att man kan se vad som framkallar symtomen.

Möjlig försämring

Tarmproblemen kan anta sådana proportioner att man kan få psykiska och sociala problem.

Sannolik vidare utveckling: Tillståndet kommer normalt periodvis livet igenom. Symtomen kan bli värre eller försvagas och försvinna i vissa perioder. Oro i tjocktarmen är inte livshotande och utvecklar sig inte till cancer eller kronisk tarminflammation. Behandling kan ofta få symtomen under kontroll.

Vilka läkemedel kan ges?

  • Medel mot kramp i magen. När kramp är det största problemet kan dessa medel ha god verkan hos somliga.
  • Avföringsmedel som mjukgör tarminnehållet vid förstoppning.
  • Medel mot gaser i magen kan möjligtvis ha effekt hos somliga när detta är ett framträdande problem.
  • Medel som påverkar nervfunktionen i tarmen kan ibland ha en positiv verkan




Lite frågor om mig och sånt där tänkte jag ta upp nu. Det är mina egna frågor som jag själv tagit upp som jag faktist tycker att folk som läser min blogg ska ta sig tid att läsa. Det är mycket ni inte vet som står här faktist.

Sen det där om dyskalkeli som jag även har. Det är likhets teknen med "Dysklexsi" alltså läs&skrivsvårigheter. Men dyskalkeli är alltså mattesvårigheter. Man kan inte mattematik, man kan bara vissa grader i matte oftast är det de enklaste graderna som man kommer ihåg från låg och mellan. Knappt det. För vissa, även mig känns det som att öppna upp en kurdiskbibel som jag och morsan har förklarat mina mattesvårigheter för lärare. Det är grymt jobbigt för dyskalkeli har gjort så jag hamnat på IV pågrund av att jag inte klarade av att vara i skolan när jag inte klarade av någonting, jag gav upp direkt. Jag ville inte vara i skolan om jag inte kunde och jag fick inte den hjälp jag behövde för ingen visste riktigt vad dyskalkeli var, inte vi heller. För detta är nytt, detta kom runt 2008. Och allting som står om denna svårighet känner både jag och morsan igen oss i.

Varför jag tar upp detta?
Det är ju för att folk har fel synpunkter om varför jag går IV, det är oftast synpunkter på att jag skolkat under min högstadiegång. Visst jag skolkade, men det var för att skolan var för svår för mig och jag fick inte den hjälp jag behövde och det gjorde så att jag inte ville gå till skolan överhuvudtaget.

Vilken skola gick jag på under högstadieperioden?
Jag gick på Stenebergskolan, vilket jag ångrar. Visst det var bra umgänge på skolans område, men som många vet om ryktet som går om den skolan så är det mest invandrare på den skolan. Det gör nog också så att folk får fel uppfatning om mig. För jag varken beter mig/är som de folket som vi kallar för "invandrare". Jag kämpar med mitt liv genom många saker. Inte bara pågrund av Dyss.

Vad gjorde så att jag inte mådde som jag gjorde?
Det är mycket saker faktist, pågrund av att jag är "född i fel kropp" som vi kallar det, saknad pappa som jag inte är uppväxt med och sådana saker. Det gjorde så jag inte ville leva och jag visste inte vad som var fel med mig förns jag insåg att jag faktist är "född i fel kropp"

Vad menar jag när jag säger att jag är född i fel kropp?
Jo, då menar jag att jag egentligen är en kille inombords och har en tjejkropp. Vilket är svårt att tro eftersom jag aldrig visar mig i tjejkläder eller ens beter mig som en tjej. Jag är en kille och det får folk acc. Jag har inget emot tjejer pågrund av att jag är född i fel kropp. Det är tvärtom, jag tänder endast på tjejer och jag är inte lesbisk.

Är jag lesbisk eller bisexuell?
Jag är inte lesbisk eller bisexuell, jag är bara född i fel kropp. Med det menas att man är kille på insidan som jag skrivit på tidigare kommentar. Och jag klär mig som en kille, man kan säga att jag är en kille egentligen. Men det är många som inte förstår sig på det. Men ja, jag är helt enkelt född i fel kropp och är inte bisexuell eller lesbisk.

Hur känns det att vara född i fel kropp? Hur tar folk det när de hör det?
Det känns ingenting faktist, eftersom jag har vetat om det sen jag var fem år. Jag sa redan när jag var sex år till morsan att jag var en kille och inte en tjej. När jag träffar folk förklarar jag för dem oftast att jag faktist är en tjej men också en kille, ibland förstår inte folk vad jag menar och då förklarar jag att jag är en pers som är född i fel kropp, alltså inte bisexuell eller lesbisk.

Är min flickvän lesbisk eller bisexuell?
Nu är vi här igen om född i fel kropp. Och nej det är hon inte, hon är varken lesbisk eller bisexuell. Hon tar mig för den jag vill vara men säger till folk att jag är en tjej men också en kille. Oftast blir det ju diskutioner om detta. Men det är faktist mest folk som respekterar vårat förhållande istället för att dra sig ifrån oss två. Vi har kvar våra närmaste och det är ingen som tycker att det är fel med att vi är tillsammans.

Hur tog min morsa det när jag berätta att jag var född i fel kropp?
Jadu, hon förstog det redan från första killplagget hon fick köpa till mig tror jag. Hon tyckte inget illa om det, hon är ju min morsa och hon respekterar mig för den jag är. Ibland kan hon skämta till det och retas lite med att säga "gumman" till mig, och sedan säga "gubben" det är ganska kul. För hon kan bli stressad utav att inte veta om hon ska säga hon eller han.

Har jag blivit mobbad pågrund utav den jag är?
Nja, mobbad och mobbad vet jag inte. Men jag har blivit utstött kan man säga. Jag hade inga vänner en viss period pågrund av att jag kom ut med att jag faktist var född i fel kropp. Förlorade mina närmaste vänner och sånt där. Men nu har jag nya och värdefulla vänner som inte drar sig undan. Och jag kan ju faktist skriva direkt till mina så kallade "EX-Vänner" att det faktist är erat val, inte mitt. Det är ni som går miste om en respektfull och bra kompis.


Hur lever jag mitt liv idag? Och mår jag bra?
Ja, jag mår underbart bra faktist. Förutom pågrund av min magtarm som krånglar lite just nu. Annars så lever jag mitt liv precis som alla andra, ska dra igång med min opperation till kille snart och sånt där. Så det kommer att bli mycket de åren som kommer, speciellt detta år skulle jag tro. Men det är ingenting jag inte ser framemot har väntat på att det här ska hända i snart 8 år ungefär. Så det ska bara bli kul,intressant och spännande.



Vart är Sverige påväg!? Inte världen.

2010-01-19, 15:07:44 / Kategori: Allmänt


Min åsikt om Sveriges beteende
!

Enligt mig så tycker jag att det är hemskt, att folket i Haiti inte får den hjälp de behöver pågrund av olyckan. De beter sig nästan som att det har varit ett krig och att det är deras fel att jordbävningen i Haiti har hänt. Visst det finns många hjälppatruller där, men inte tillräckligt enligt min åsikt. Folk borde börja bry sig mera och öppna ögonen och se sig omkring. Det finns för i helvete barn där? Ungommar i våran ålder som drabbats av denna olycka, själva sitter vi hemma och tycker att det är värdelöst att gå/ta bussen till skolan klockan 7-8 på morgonen medans barnen i Haiti skulle kunna döda för att få gå till skolan!? Vad är det för värld vi lever i egentligen? Hur har Sverige blivit? Folk som skolkar, ungdommar i redan 11-15 års åldern som börjat röka,dricka&skolka. Det är patetiskt! Såhär borde det inte få vara! Sätt stopp för det som händer runt ungdommens värld. Visst att många ungdommar mår dåligt och dricker,röker&använder tobak och alkohol pågrund av det. Men det finns annan hjälp man kan få istället för att plåga sig själva med alkohol och tobak. Det är fel,fel,fel,fel,fel! Vart är Sverige påväg? Och sen att folk sitter och klagar på att det är "för mycket invandring i Sverige" ja men de folk vi kallar för "invandrare" sköter i alla fall sitt så länge de inte blir trakaserade och blir behandlade på fel sätt! Sverige håller på att gå under. Jag vet inte längre vad det är för fel på folket!? Jag kämpar i alla fall, försöker leva mitt liv på det enklaste sättet! Och att folk klagar över att de inte har pengar? Haha. Inte pengar? Bara en krona skulle folket i utlandet bli glada för, och här blir ni sura när föräldrarna bara ger er 100 kronor när ni ber om 200 kronor?! Väx upp och börja kolla runt lite. Tänk efter på hur ni beter er! Ni har f*n tak under era huvud och dator,tv och jag vet f*n inte vad på era egna rum!


Veckans nyheter!


Jadu, det är nog inte bara jag som hört om händelsen i Haiti?

Tre små knackningar – mer behövs inte för att få världen att stanna

Mamman känner det på sig.

Hennes dotter lever. Fastklämd där inne, i ett hus i Haiti.

Tillsammans med räddningsteamet lyssnar hon efter de tre magiska ljuden:

”Knack, knack, knack.”

Brandmännen från USA har jobbat oavbrutet i sex dagar. Varje morgon innebär en ny raserad byggnad, med nya förhoppningar om liv som väcks, och ibland infrias – men oftast grusas.

När CNN följer teamet lyssnar de på en förtvivlad mamma. Hennes dotter var i ett hus som rasade ihop. Mamman är övertygad om att dottern lever.

– Jag känner det på mig, säger hon.

”Knacka tre gånger”

Tolken lägger sig mot rasmassorna. Han ropar.

– Är det någon där inne? Om du hör mig, knacka tre gånger, gör så här: ”Knack, knack, knack”.

De lyssnar.

Något hörs.

Något.

Någon?

”Visar intresse”

Räddningsteamet tar dit en hund, specialtränad för att uppfatta doften av levande människor. Hon nosar runt. Viftar lite på svansen.

– Det kan finnas någon där nere. Hunden har visat intresse för något eller någon där nere i rasmassorna, säger hundens matte till CNN.

Letar i två timmar

Hoppet väcks hos räddningsarbetarna. I två timmar lyfter de på sten och bråte, och försöker hitta flickan. Hennes mamma sitter bredvid. Hennes händer är höjda upp i luften. Hon ber en bön.

Efter 120 minuter börjar räddningsmanskapet ge upp hoppet. De bestämmer sig för att göra ett sista försök. De kilar ned två mikrofoner bland rasmassorna.

Tolken lutar sig fram igen. Hans röst är stressad.

– Är det någon där inne? Om du hör mig, knacka tre gånger, gör så här: ”Knack, knack, knack”.

Inte som på film

Det är knäpptyst. Alla väntar.

Och om det hade varit en amerikansk film hade det förmodligen kommit en knackning, och ett litet barn hade hämtats upp ur rasmassorna.

Det är ingen amerikansk film.

Det är Haiti.

När mikrofonerna fortsätter att vara tysta stänger räddningsmännen av apparaterna. Ger mamman en klapp på axeln. Skakar på huvudet. Och går iväg.

Ensam kvar står en kvinna som precis förlorat sitt barn.







Det här om att Rabih inte kan vara med på "Let's dance" tycker jag nästan är patetiskt att de lägger in på en anons i tidningen? Det är ju bara massa småflickor som är ute efter honom. Han sårar småflickors hjärtan. Fråga mig inte vad folk ser i han? För det enda jag ser i han är en "Idol-Människa" Alltså en pers som varit med och deltagit i idol? Alla andra som vart med i idol då? Varför blir inte folk lika upphetsade av dem!? Visst han kan "sjunga" .. Tycker inte jag! Han har en mesig liten pipröst som bara låter förjävlig! Redan från första gången jag såg intagningarna på idol och tävlningarna när han var med så tyckte jag faktist att han var värdelös. Förlåt, men det är min åsikt igen. Det är min blogg, mina åsikter. Sen får ni tycka vad ni vill!

Han kan tvingas hoppa av ”Let’s dance”: Läkaren sa direkt att jag inte kan dansa

Rabih Jaber skadade foten allvarligt under dansträningen.

Nu är hans medverkan i ”Let’s dance” hotad.

– Det känns som en mardröm, säger han.

Det är en bedrövad Rabih Jaber, 22, som Nöjesbladet träffar vid läkarbesöket.

– Läkaren sa direkt att jag inte kan dansa på fredag. De tror att det är en blödning i foten, säger han.

Det var i går eftermiddag när han och danspartnern Maria Lindberg tränade på fredagens quickstep som olyckan inträffade.

– Jag skulle göra ett hopp och landade jättekonstigt, foten vek sig på något sätt. Det kändes jätteobehagligt. All vätska försvann från mig och jag ville ha vatten direkt, säger han.

– Jag ställde mig upp och försökte gå, men det gjorde jätteont och det gjorde bara ondare ju mer jag försökte gå, fortsätter han.

Skulle ta revansch

I fredags sågades han av ”Let’s dance”-juryn och paret fick minst poäng av alla. Den här veckan skulle bli den stora revanschen.

– Maria och jag hade ett långt snack om att den här veckan är det dags. Vi skulle börja träna jättehårt. Och så händer det här, säger han.

Nu har han fått smärtlindrande tabletter som också ska dämpa den svullna vänsterfoten. Men trots tabletterna har han ont.

– Tyvärr gör det ju riktigt ont, jag kan inte ljuga och säga att det inte känns, säger han.

I dag på förmiddagen ska foten röntgas. Dansar han inte på fredag tvingas han lämna tävlingen.

– Det finns inga ord för att beskriva hur det känns, det är som en mardröm, säger han.

Måste dansa

Men han kommer att göra allt för att stå på dansgolvet.

– Jag bryr mig inte om hur ont det gör. Jag kommer att gå ut, jag vill ju dansa, säger han.

Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent, hoppas att skadan är lindrig.

– Vi har haft deltagare förr som stukat foten kraftigt, som inte kunnat träna, men som ändå hjälpligt lyckats genomföra dansen, säger han.

Enligt honom är det inte tillåtet att bara sitta på en stol på dansgolvet för få vara kvar.

– Man måste ut på golvet för att gå vidare, det räcker inte med att sätta sig på rumpan. Sen kan man jobba på olika sätt för att klara det, det kan ju vara att man förenklar radikalt i koreografin och anpassar den till vad man tror att man mäktar med, säger han.


fredag, wihuw !

2010-01-15, 13:55:18 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade jag runt halv sju tror jag, klockan ringde då i alla fall. Så steg upp började plattahåret och sånt där. Sen så ringde Yohanna som sovit hos sin kille på Brynäs. Vi skulle självklart ta sällskap till skolan. Käkade en macka och knallade ut till Yohanna som stog ute och väntade. Gick till skolan och kom självklart i tid!;) Kommit i tid hela denna vecka, känns skit skönt. Tänker fortsätta såhär! Hade speltimme först, spelade kort med Liza,Viktoria och Yohanna. Lika roligt som vanligt. Sen så var det svenska och sen rast. Jag och Yohanna gick te gulakiosken för att Viktoria och Liza är för lata för att följa med!:) Köpte mig en cola & marianne! Världens godaste tillsammans. Jaja, sen tillbaka till skolan. Hade svenska igen och jobbade faktist hur bra som helst, tycker jag själv! Sen så hade vi svenska fram till lunch då vi slutade. Tog bussen till stan med Yohanna,Liza och Viktoria för att byta buss med Liza till Brynäs och hon tog samma buss fast till Bomhus. Kom hem, spelade lite CS och käkade Marianne & drack cola. Och nu sitter jag här och bloggar.

Får se vad som händer ikväll, kanske åker till älskling lite senare. Ska ju endå vara barnvakt med henne imorgon så kanske är lika bra att jag åker dit ikväll också! Nej, nu ska jag gå och kolla om vi ska käka snart;). Vrålhungrig faktist!


This is good shitt together ! ;)

Uppdaterar senare innan om jag åker till Amanda!
Heippa.

lite skön musiksmak, lyssna & njut.

2010-01-15, 13:47:45 / Kategori: Allmänt

Musiktips !



Sist men inte minst, favoritlåten under hela veckan! Pitbull Feat Akon - Shut it down!




Dj Supreme - Kick that base!(Hardstyle remix)

Hardstyle mix 1

Pitbull Feat. Trina and Young Boss - Go Girl





Remixen!





Far och son - Panik
Tha reel song! (Lyssna på hela, den är grym&videon är grymt cool!)



Familjen - Det snurrar i min skalle - riktigt skön låt faktist.




Parken - Jag har varit Vilsen




Vapnet - Kalla mig





Sober - Kalla mig (Remixen på "Vapnet - kalla mig") (Lyssnade mycket på den här runt 2006-2008)





Säkert - Vi kommer att dö samtidigt (Lagomt skön låt faktist, blir lite happy av den!)
Haha, får mig att tänka på min flickvän. Dock possetivt med tanke på att "vi kommer att dö
samtidigt du och jag" :)




Moneybrother - Dom vet ingenting om oss (Riktigt skön klasiker!)






dagens nyheter !

2010-01-14, 23:08:41 / Kategori: Allmänt

Fyf*n va hemskt alltså..

Mardrömmen har bara börjat

Tre miljoner människor ropar efter hjälp - som inte kommer fram

Två dygn efter jordbävningen ekar Haitis rop på hjälp över hela världen.

Minst 50 000 människor dog i katastrofen och tre miljoner har blivit hemlösa.

Men mardrömmen har bara börjat.

Hjälpen når bara fram till ett fåtal av de nödställda.

Haiti vilar i dammiga ruiner, rester av det som fram till i tisdags kväll var människors bostäder. Ohyggliga bilder av sårade och döda sprids över världen i en aldrig sinande ström.

Ett av världens fattigaste länder är nu också ett land i totalt kaos, enligt Charles Vincent talesperson för FN:s matprogram WFP.

Flyg stoppas

Men fortfarande på torsdagskvällen svensk tid hade bara ett fåtal hjälpsändningar nått de drabbade.

Enligt Röda Korset har minst 50 000 människor dött. Därutöver har uppskattningsvis tre miljoner människor tvingats se sina hem förvandlas till högar av sten och bråte.

I huvudstaden Port au Princes ligger fortfarande mängder döda kroppar längs de söndertrasade gatorna.

Haiti är nu helt beroende av hjälp från omvärlden. USA:s president Barack Obama lovade i ett uttalande att hjälpsändningar ska gå dygnet runt till Port au Prince. Men från huvudstadens flygpats kom under torsdagskvällen beskedet att man inte klarar av att at emot fler flygplan.

Når bara en bråkdel

Både FN och Röda Korset vittnar om att det svåraste arbetet blir att nå ut till de nödställda. Vägnätet är i stora delar helt förstört och av FN:s högkvarter återstår bara runier. Många av de FN-medarbetare som bäst känner landet dog i rasmassorna.

FN:s matprogram WFP hade på torsdagen förhoppningar om att nå fram med mattransporter till 2000 personer, enligt TT.

– Det är en droppe i havet, men det är en början, sade Charles Vincent från WFP.

– En stor del av befolkningen har inte fått mat i går eller i dag, och detta sprider dessutom en allmän oro, sade Vincent som konstaterade att nästan all form av kommunikation var lamslagen.

Flera av landets sjukhus raserades i jordbävningen. I provisoriska fältsjukhus råder nu akut brist på såväl vårdpersonal som mediciner och operationsutrustning. Enligt flera nyhåtsbyråer trängs svårt skadade människor på golven.

Samtidigt befarar FN nu att Haiti kommer att förvandlas till ett laglöst land. De första rapporterna om plundringar och skottlossning kom under torsdagskvällen.

 


Dagens nyhet NR två!

 

Snusfri på tre veckor!” är titeln på en ny bok som lär ut konsten att sluta snusa steg för steg – utan att gå i bitar.

Inte helt enkelt, men värt ett försök.

Allt bygger på att upprätta en plan. Där skriver du upp varenda steg du ska ta mot ditt nya snusfria liv.

Här är sju viktiga steg – mot en snusfritt 2010.

 

Tro mig, ni snusare! Det funkar faktist. Jag har slutat,efter sex års snusande!


 


sovdax!

2010-01-14, 23:04:37 / Kategori: Allmänt
Nej nu har jag duschat och sånt där, gjort mig iordning för kvällsning. Så nu j*vlar blir det att köra igång med en sleepmode! Justja, jag och Johan pratar om att lana nångång framöver? Hm. Känner mig taggad, inte lanat på skitlänge faktist! Skulle vara kul att köra igång med det igen. Men nej nu ska jag sova, upp tidigt imorn för platta håret! HAHA. Natti, heippa.

wihuuw !

2010-01-14, 22:27:51 / Kategori: Allmänt
Vart inget med att dra till Imrell för mig, jag vart sur och grinig pågrund av vissa saker, hehe! Så när jag var på väg dit och allting sket sig så träffade jag på Pamela, Krille och nån till, kmr inte ihåg vad han heter! Men i alla fall, så följde med dom till Jonte & Mathilda, alltså syskonen wiik! Saknad som fan. Så var där ett bra tag, skit skönt att träffa på dom närmaste lite grann också, som alltid stöttat och sånt där vill säga! Sen efter ett tag så drog jag, Krille,Pamela och den andra snubben, tor han hette Dennis eller något?! Har nog helt fel nu. Jaja! Så tog bussen till Amanda. Var där ett tag, sen så tog jag 21:15 bussen hem. Nu ska jag duscha och sådär sen ska jag sova! Lägga mig lite i tid idag i alla fall.



Bjuder på en till "Dagens bild" Hehe.

Heippa, natti!

ah, fast endå ne.

2010-01-14, 15:35:09 / Kategori: Allmänt
Idag har det varit en rätt skön dag faktist, vaknade 06:30, började fixa mig och sånt där, käka frulle fixa håret och sånt. Sen så gick jag till bussen 07:30, bussen skulle gå 07:37, bussen var 5 min försenad och även att den var fullsatt? KUL. Nej, så kom det en till buss, den var också fullsatt, så då vänta jag på nästa buss som aldrig kom, vänta i typ 20 min. Så då gick jag ner på stan och tänkte ta buss därifrån, men då åker det självklart förbi två j*vla bussar när jag går där! Som även inte var fullsatta, KUL!? Så gick te stan, vänta på att bussen skulle komma som Dennis satt på. Tog samma buss som han till Borgis där vi skulle vara idag. Frös som f*n kan jag säga! Helt j*vla sönderfrysen, träffa resten av folket i klassen eftersom vi inte visste vart vi skulle. Sen gick vi in på media/bild det vi skulle ha idag på förmiddagen, var faktist ganska kul.

Skulle rita av porträtt från varandra och sånt där, fick självklart rita av Yohanna, man fick inte ens kolla på papperet när man skulle rita av, HAHA! Tror ni hon vart fin då =) ? Nee. Sen så rast, gick te konsum köpte cola. Sen tillbaka, hade lektion igen. Sen efter den lektionen sluta vi, tog bussen ner på stan med folket i klassen som hade media/bild, käkade på donken med Yohanna och sånt. Sen så tog vi och andra i klassen bussen tillbaka till skolan. Hadde bara två lektioner efter lunch och det var matte och svenska. Skönt som f*n! Sen efter skolan så stog vi självklart kvar som vanligt ett tag, spöade skiten ur Yohanna, Liza och viktoria ;). HAHA! Skit kul va det!:D Yohanna & Liza dryga med mig som f*n, börja kittla mig och kasta ner mig i sofforna på skolan och jag fick damp och börja härja! Lärarna stog och kolla på oss när vi "dampade" HAHA!  Sen gick jag hem.

Ska snart gå och möta upp Älskling och Mathilda, vi ska gå till Imrell och sånt. Får se vad vi gör för något, sen kanske jag följer med Amanda hem. Måste kila iväg nu, har ganska bråttom faktist. Heippa,



Bjuder på den " Dagens bild"

sursursursur,irriterad!

2010-01-13, 15:57:49 / Kategori: Allmänt
Suttit vid datorn sen jag vaknat, kollat på film och sånt. Sen har jag käkat nyligen också. Ska snart fortsätta med mitt CS lirande sen ska jag lira X-BOX 360 tror jag. Jag vet inte varför, men jag har tröttnat på att blogga!? Suck.. Jaja, jag ska sluta blogga nu. Ska lira CS och dricka Multivitamin.D! <3

Älskling skulle komma hit ikväll, men blev inget! Får ta's imorgon istället.<3

roliga videos (youtube.)

2010-01-13, 11:24:55 / Kategori: Allmänt

morgonhumor.

2010-01-13, 11:09:19 / Kategori: Allmänt
Haha, jag satt och kolla runt lite på youtube aldelles nyss. Och då hitta jag den hära freaky videon, jag tror jag garva så jag kissa på mig! Jag är seriös faktist. Haha, så jävla freek. Grym brud faktist, diggar hennes humor!


sjuk

2010-01-13, 11:01:53 / Kategori: Allmänt
Hemma och är sjuk idag, mår inge vidare alls. Ont i kroppen och hallsen börjar göra ont igen. F*n om det är någon infektion i kroppen nu igen bara. För det pallar jag f*n inte med! Så blir hemma idag. Får se om älskling kommer hit och pysslar om mig ett tag sen också när hon slutat. Hoppas på't <3

Sov faktist inne hos morsan inatt, HAHA! Vi smsade eftersom jag mådde så dåligt med både deprition och sjuklighet så kom morsan in och ville prata med mig, men jag ville inte prata om det. Vet inte själv riktigt vad det är med mig och depritionen, så när morsan sa att hon alltid finns och prata med så fråga jag på ängång om jag kunde sova där inne. HAHA. Skit skönt att sova med morsan igen ;). Sen steg jag upp vid 10:30 gjorde en macka och tog ett glas juice sen satte jag mig här, ska klika upp CS snart eller kanske tar WOW sen så ska jag krypa ner till sängs igen.

Justja, grattis till Robin Larsson17 årsdagen, nu är du i helvetet på riktigt, 17 är alltid värst!

23:24,nnnatti!

2010-01-12, 23:28:47 / Kategori: Allmänt
Hallådär, jag kom hem för inte så länge sen. För 20 minuter sen kanske!? Har hunnit tagit kvällsfika och sitter nu och bloggar medans jag käkar den, sen ska jag sova. Är skit trött & känner mig så j*vla hänging så jag vet itne vad jag ska ta mig till. Ska ta tempeln sen medans jag försöker sova! Måste göra det.

Var ju iväg till älskling med någon sju buss, kommer inte ihåg! Var där och var mest sociala med varandra med tanke på att vi inte träffats sen i söndags. Saknat henne rejält<3 fick jättemånga söta goa pussar av mig (A).... Sen så vart det ju lite strul där emellan åt, men hon vet ju hur jag är & allting löste sig tillslut i vilket fall. Älskar dig<3

Nej, nu ska jag borsta tänderna och sånt där sen ta tempeln och krypa ner till sängs.
Natti, heippa!



Hoppas verkligen inte på att jag har feber!

en sak jag glömde .

2010-01-12, 16:23:25 / Kategori: Allmänt
Var att tacka alla läsare som ställt upp att läsa min genomtråkiga blogg som jag själv tycker är otroligt tråkig. Det förvånar mig att det faktist är många som läser den, nu menar jag inte över 70 pers. Utan lite runt 20-40 pers som läser, och det räcker fan nästan för mig. Tack i alla fall, och tack till alla er som röstat på mig på " http://hannahedqvists.blogg.se " och förlåt om hemsidan inte funkade på andra inlägget, men här är den som funkar.

trött? jafan.

2010-01-12, 16:19:07 / Kategori: Allmänt
Skolan idag, var helt okej faktist. Först hade vi Klassråd och det var så långtråkigt så jag nästan höll på att somna faktist, sen efter det matte, sen engelska sen rast. Efter rasten hade vi svenska till lunch, käkade i köket med Yohanna, Liza och Viktoria och självklart fick jag ont i mage pågrund av all skratt jag fick i mig, HAHA! " Jag är pianoist, jag trycker ner både svarta och vita " .. Sen efter lunch hade vi svenska som sista lektionen, långtråkig och ja. Jag hade självklart feber under hela skoltimmarna.

Efter skolan tog jag bussen tillsammans med Yohanna,Liza&Viktoria ner på stan, följde med Liza in på stadium för att hon skulle lämna in en mössa, sen in på åhléns för att hon skulle kolla lite där, sen tog vi bussen hem. Jag till mig och hon till sig. När jag kom hem gick jag och prata lite med morsan, satte mig vid datorn och nu sitter jag här. Ska snart ta nån macka eller något.

Ska till älskling lite senare när jag käkat tror jag? Om det inte blir för sent. Vi får se hur det blir.
Jaja, uppdaterar när jag kommer hem isåfall eller senare ikväll.

Och justja, vart inge gym idag varken jag eller Norling orka inte. Plus att jag känner mig dålig så ah, lika bra att piggna upp så jag orkar skolan mera.



skolan börja!

2010-01-12, 00:08:31 / Kategori: Allmänt
Klockan är nu 00:01 när jag skriver detta och det här inlägget kommer att bli
riktigt tråkigt och ett tröttsamt inlägg pågrund av nattinlägg, suck. Jag kan ju
börja med att säga att denna dag inte varit min turdag, därför har jag hållt mig
inne efter skolan.

Vaknade upp halv sju, plattahåret & fixa det, käka frukost och klädde på mig.
Sen fick jag skjuts utav Per som sovit hos oss inatt till skolan, skönt! Var ju så
j*vla kallt ute. Sen hade vi vanliga lektioner och en ny kille i klassen. Slutade
som vanligt och för er som inte vet vilken tid det är så 10 i 2. Sen träffade ju
jag självklart på Cissi och Lina i trappuppgången till skolan så satt i typ 20 min
och prata lite med dom sen tog jag bussen ner på stan och bytte där, var aldelles
för kallt för att gå (bor egentligen skitnära skolan) 20 min gå, minst! Men jaja.
När jag kom hem satte jag mig vid datorn, skype som vanligt med Amandas brorsa.
Sen så käkade jag, plocka ur diskmaskinen och in den. Var lite snäll mot morsan ialf!
Sen tillbaka till datorn. Vilket jag kanske inte borde gjort, satt där och var bara riktigt
deprimerad, orkade knappt blogga om dagen. Förlåt! Sen så kollade jag ju självklart
på mitt favoritprogram, vilket älskling tipsa om att det gick, "Raw". Ååh, garvar jämt.
Sen satte jag mig vid datorn igen tog 2 mackor, fixa med ipoodtouch, musik och film.
Efter ett tag tog jag 2 till mackor och nu bloggar jag. Ska lägga mig nu, är för trött typ.

Har dock märkt att jag fått jättemånga läsare nu, haha! Minst 25-30 läsare igår såg jag ;).
Ganska kul faktist. Jaja! Har funderat mycket på att lägga ner bloggandet!? Lite överdrivet.

Bjuder faktist på en "dagensoutfit"

Mössan ; JC 199 KR
Tröjan ; FreddPerry 499 KR (Om jag inte minns fel!) Var REA ialf!
Jeansen ; CheapMondey 500 KR!
Skärp ; JC 59 KR (HAHA)
Kallsonger ; .... HAHA nej f*n, nu börjar min natthumor. Godnatt!

söndag 21:59

2010-01-10, 22:03:18 / Kategori: Allmänt
Det kanske är dags att gå och krypa ner till sängs ?

Det är ju som sagt var första skoldagen imorgon på 2010! Och ja.
Jag är faktist taggad, taggad på att få träffa alla kompisar och så.
Förutom en viss pers.. Jaja! Måste nog hoppa in i duschen om jag
ska hinna med allting, ska byta lakan och sånt också ju. Har f*n haft
hela dagen på mig egentligen, men självklart så gör jag allting i sista sek.
Inge ovanligt. Måste lägga mig i tid ikväll också om jag ska orka äta frukost.
Vilket är ett utav mina nyårslöften! Så ja, nu ska jag göra mig redo för kväll.

Dagen har spenderats tillsammans med mina kära dator vilket jag är ganska onöjd med.
Kunde göra bättre saker faktist, som att, gå ut och gå, bädda rent sängen, duscha och ja.
Städa rummet behöver jag inte, eftersom jag och älskling mublera om rummet igår vilket
jag inte skrev om hur min helg har varit i mitt tidigare inlägg (suck..) Börjar bli gammal!?
Nej, nu ska jag göra mina "ärenden" som jag kunnat göra tidigare idag utan stress och så.
Imorgon? Ja, jag bloggar då. Och ni kan fortfarande rösta på mig på " http://hannahedqvists.blogg.se/"
Tävling där just nu, så rösta på. Skulle vara evigt tacksam för det!;) Nej. Nu ska jag gå, heippa, natti!

därför sköts vargarna !

2010-01-10, 20:26:44 / Kategori: Allmänt

Alfatiken rymde
– då tvingades
man skjuta alla

 

 

När alfatiken rymde fanns det inget annat val för personalen på Skånes djurpark än att skjuta hela flocken.

– De hade aldrig accepterat att leva utan sin mamma. Det hade aldrig fungerat, säger Alfred Lindskog, rovdjursförvaltare på djurparken sedan 11 år.

Han beskriver gårdagens händelse som en fruktansvärd tragedi.

– Det här är ingenting man vill göra utan den absout sista utvägen, säger han med tung röst.

 

Var mycket fäst vid vargarna

Alfred Lindskog är skärrad. Han har skött om vargarna sedan de kom till djurparken 2002 och är mycket fäst vid föräldraparet Vera och Viljar.

– Man bygger upp en kontakt när man hälsar på dem varje dag, säger han sorgset.

I går, lördags, avlivades alla 12 vargar på djurparken. Personalen blev så illa tvungen, säger Alfred, efter att vargarna för tredje gången rymt ur hägnet i djurparken.

Problemen med vargarna startade redan i torsdags, när Alfred och de andra i personalen kom till jobbet på morgonen. Då upptäckte de att två av ung-vargarna rymt ur hägnet.

 

Gick inte att skjuta med bedövningspilar

Under natten hade vargarna dödat en kronhjort, två får och ett rådjur. Enda utvägen var då att skjuta de två vargarna.

– När vargen väl är ute ur hägnet går det inte att skjuta dem med bedövningpilar, säger Alfred Lindskog.

För att bedövningpilar ska kunna användas måste djuret vara stilla och jägaren stå nära.

– Så nära går aldrig att komma när vargen väl sprungit ut i parken, säger Alfred.

Efter att vargarna avlivats lagade personalen hålet i hägnet. Vad de då inte visste var att vargarna hade tränat upp förmågan att gnaga hål på hägnet. På lördagen när djurparkspersonalen kom till jobbet på morgonen upptäckte de återigen att vargarna gnagt hål på hägnet - och rymt. De lyckades fånga in två och laga hägnet men vid ett-tiden på dagen rymde vargarna igen.

– Jag blev inring akut till jobbet. De sa att fyra till hade rymt och att alfatiken var en av dem. Då förstod jag att det var allvar, säger Alfred.

 

Blev tvungna att skjuta hela flocken

Med traktor och bil genomsökte personalen parken i jakt efter vargarna. Nu var fyra vargar ute, sex kvar i hägnet. Personal placerades ut i hägnet för att stoppa vargarna i hägnet från att ta sig ut. Vargarna var oroliga och försökte med alla medel att gnaga sig ut.

– De gjorde allt för att springa efter mamman ut i parken. Vi visste inte hur vi skulle hantera det, säger Alfred.

När alfatiken skjutits blev personalen tvungna att skjuta resten av vargflocken.

– Det är fruktansvärt tragiskt men det var det enda vi kunde göra. Vargvalparna hade aldrig accepterat att leva utan sin mamma. De hade rymt direkt, säger Alfred.

 

”En fruktansvärd situation”

Nu finns det inga vargar kvar i Skånes djurpark. Samtliga tolv har dödats av sina skötare.

– Det här är en fruktansvärd situation. Jag har jobbat i parken i elva år men aldrig varit med om något liknande. Det var så hemskt för oss, vi lagade hägnet gång på gång men ändå lyckades de slita upp det, säger Alfred.

Anledningen till att vargarna flydde från första början kan ha att göra med deras ålder. När vargvalpar uppnått en ålder av två år blir de könsmogna och vill lämna sin familj för att söka efter en partner. Alfred tror att könsmognad kan vara orsaken, eller tvärtom, att flocken ville stöta bort ungvalparna för att de blivit för gamla.

Hade djurparken kunnat hindra detta?

– Nej, det vill jag inte påstå. Det här förloppet inträffar med alla djur och tidigare har det fungerat bra att ha kvar vargarna tillsammans i samma hägn, säger Alfred.






45 frågor om dig och din Pojkvän.

1. Du är tillsammans med? - Elin Maria Amanda Blom Nilsson
2. Och varför det? - Hon tog mitt hjärta på en sekund!
3. Har hon fått något smeknamn av dig? - Hur många som helst.
4. När blev ni tillsammans? - 9 Juli 2009
5. Hur träffades ni? - Genom kompisar.
6. Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Vi var på G i typ 2-3 månader innan!
7. Hur gammal är hon? - 15, 16 i April
8. Älskar du henne? - Om jag gör? Annars skulle vi inte vara tillsammans.
9. Har du slagit henne? - På skoj dårå=)
10. Har du roligt med henne? - Om jag har<3
12. Skulle du kunnna bo med henne? - Självklart!
13. Beskriv henne med tre ord? - MIN MIN MIN.
14. Vet du nånting om henne? - Jo.
15. Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Föralltid!
16. Får hon dig att skratta? - Japp!
17. Säg ETT ord hur du känner för henne? - feelings!
18. Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Allt som går!
19. Får du fjärilar i magen när du ser henne? - Varje gång
20. Vad har hon för ögonfärg? - Blåa
21. Vad är det finaste du fått av henne?- Det är så mkt<3
22. Planerar ni framtiden ihop? - Japp, otroligt mycket!
23. Skulle hon bli en bra mamma? - Jo det skulle hon verkligen.
24. Vad gjorde ni senast ni träffades? - Filmmys, och sånt.
25. Vad gör han när hon inte är med dig? - Kompisar och familjen.
26. Är du svartsjuk på andra killar? - Kan hända, för mycket.
27. Har ni bråkat nångång? - Aldelles för mycket faktist.
28. Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Mh
29. Skulle du kunna vara otrogen? - Aldrig!
30. Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 4-5 dagar, 1 vecka!
31. Har ni samma åsikter om saker? - Haha, njae! Ibland inte.
32. Vem håller i fjärrkontrollen? - Hon =(
33. Går ni ut ofta? - Nja. Inte så mycket faktist!
34. Har ni samma musiksmak? - Jodå.
35. Är hon romantisk? - Aah
36. Har hon någon fobi? - Japp, småkryp ;)
37. Är hon en djurvän? - Hon har djur själv,men pass på frågan!:D
38. Kan hon sjunga? - Om hon kan? Finaste sångrösten<3
39. Spelar hon nått instrument? - Hon gick på sång förut!
40. Kan hon laga mat? - Japp :)
41. Är hon konstnärligt begåvad? - Haha, vet inte!
42. Är hon envis? - Otroligt.
43. Tycker hon om att resa? - Mjo. Ibland då ;)
44. Vad gjorde hon som fick dig att gapskratta sist? - Så mycket:)
45. Vad är det sötaste hon sa till dig sist? - "Du kan gå nu" vi stog och vänta på bussen.


skypemode.

2010-01-10, 17:03:52 / Kategori: Allmänt
Sitter och pratar skype nu med Daniel, Amandas lillebrorsa. Amanda och Fanny(lillesyster)
är i samma rum som Daniel. Smsar med Amanda också. Sitter förväntansfullt på att Danne
ska lira 1.6 med mig eftersom Kicke har tagit tillbaka sitt source acc, suger rejält men jaja.
Ska köpa ett senare! Nej, nu ska jag spela 1.6 med Danne som slitit sig från source! Heippa.

söndag 15:28

2010-01-10, 15:33:48 / Kategori: Allmänt



Fredag ;

Älskling kom hit på fredag eftermiddag eller om det var kväll. Jag hade ju som sagt var köpt läsk,
dipp och chips som vi tjockade på senare mot kvällen, käkade lite och sånt där också & myste så.

Lördag ;

Vaknade vi upp vid 2 tiden tror jag det var, sen så käkade vi skit stor frukost, HAHA!
Rostade mackor, ägg, juice och sånt där. Sen så ville jag på brynäs matchen men inte
hon så det sket sig. Vi gjorde oss iordning och sånt där sen gick vi ner till affären och
köpte chips,dipp & läsk igen. Blir springa av mig all det senare. Sen myste vi bara och så.
Sen så spelade vi kort och myste & sådär vi hade ju faktist sju månader igår, så ah.

Söndag ;

Vaknade vi och låg i sängen och dega ett bra tag innan vi steg upp. Sen så steg vi upp
käkade frukost och gjorde lika stor frukost som igår. Sen så gjorde vi inte så mycket
Amanda gjorde sig iordning, jag plattade håret och sen gick jag med henne till bussen.
Saknar henne redan. Sen hon åkt har jag bara suttit och degat framför datorn med WOW.
Ska nog inte göra så mycket idag, blir väl att jag går ut och går senare när jag käkat.


hur du håller ditt nyårslöfte!?

2010-01-08, 20:02:49 / Kategori: Allmänt

Kollade runt lite på aftonbladet och hittade detta.

Detta kan vara bra för dig som har svårt för att hålla dina/ditt nyårslöfte! Detta ska
jag gå efter i alla fall. Eftersom jag har svårt för att hålla mina nyårslöften så var det
här otroligt bra, jag ska testa det.

Håll ditt nyårslöfte med livscoachens tips

Har du gett fler och tuffare nyårslöften än du klarar av? Att sluta röka, gå ner i vikt och börja motionera – samtidigt, kanske inte var någon lysande idé.

Här är författaren och livscoachen Mia Törnbloms bästa tips på hur du lyckas hålla dina löften med motivationen i topp!

Nyårslöften kan vara livsfarliga – särskilt om de ges alldeles för nära tolvslaget, i festyran, med champagnebubblor i huvudet.

Ganska ofta undrar man dagen efter vad det egentligen var man lovade. Och varför.

För även om allt känns möjligt när fyrverkerierna exploderar och man är i trevligt sällskap, är det ganska tufft att infria en hel mängd löften på en och samma gång. Att förändra hela sitt liv som genom ett trollslag funkar dessvärre bara i Hollywoodfilmer.

Välj en sak

– Välj ut en sak, då är det mycket lättare att lyckas! säger Mia Törnblom, författare och en av Sveriges mest framgångsrika vägledare inom självkänsla.

Hennes nyårslöfte för 2009 var enkelt: hon skulle börja jogga.

Sprang Tjejmilen

– Det gjorde jag också! Jag lovade faktiskt Aftonbladet att jag skulle springa Tjejmilen och det gjorde jag. I dag springer jag fortfarande regelbundet, säger Mia Törnblom.

Hon hoppas att årets nyårslöften går lika bra.

– Mina löften är kanske inte så nyårsaktiga utan mer terminsbeslut, men jag lovar att jag ska skriva färdigt en bok och sen tror jag att jag ska ta ansvar för att se till att jag är lite härligare hemma. Jag är lite för bortskämd nu, så jag ska ta mer initiativ till att städa till exempel!


19:34

2010-01-08, 19:39:37 / Kategori: Allmänt
Hallådär, Sen mitt senaste inlägg har jag hunnit

Springa på toa 6 gånger
Gjort en ny WOW gubbe tsm med Alex
Gjort så den hamnat i LVL 5
Gått på ännu mera toa
Druckit cola
Ätit sibylla tsm med Per&Morsan
Suttit vid datorn och spelat mer WOW


Exakt allt det där har jag gjort. Och lite mera, och justja när morsan kom hem så
ringde det på dörren, HAHA! Gick och öppna och där stog grannen? Hon sa att vi
glömt att tagit bort nyckeln från låset. HAHA! Jag höll mig för garv när hon stog där
och peka på låset och försökte snällt att få bort nyckeln eftersom morsan var på toa.
Det gick inte att få bort nyckeln så sa det te morsan och hon sa att hon skulle fixa det.
Sen så när jag precis kommit in på mitt rum igen så ringde det på dörren igen och där
stog det en annan granne och stog och påpeka att vi glömt att ta in nyckeln från låset.
HAHA! Försökte irriterande igen att få bort nyckeln från låset, men den vägra att komma
loss. Till slut var morsan klar på toa och fick bort låset (Y). Sen kom Per med sibylla så
vi käkade & nu sitter jag och väntar på världens finaste flickvän som ska komma hit och
spendera natten tillsammans med mig. Blir mys, blir väl film, chipps, dipp och cola, som vanligt.

Jaja, nu ska jag fortsätta med mitt beroende till WOW (Inte bra!) Uppdaterar imorgon natt eller
på söndag kväll. Hörs, heippa,natti.



16:53

2010-01-08, 16:56:45 / Kategori: Allmänt
Wihuuw, jag har hunnit dricka cola och spela guitarhero i 5 minuter sen sist.
Jag är så jävla rastlös så det finns inte ord för det. Kan inte ens städa rummet.
Det är alltså redan städat. Ska i alla fall ta mig en varm dusch snart, eller kall!?
Whatever, ska i alla fall duscha. Känner mig ofräsh & sjuk. Mår inget vidare alltså.

Jaja, älskling kommer hit sen, vet inte vad vi gör? Tar det lungt som vanligt.
Jaja, ska sluta blogga nu och duscha. Heippa.




Omg, he's so cool.

13:15

2010-01-08, 13:19:14 / Kategori: Allmänt
Haha, ja tro det eller ej. Men jag har varken klätt på mig eller gått ut.
När jag skulle gå på toa kände jag världens träningsvärk? Kan det ha
varit från igår när jag spelade WII !? Jag vet inte. Tror det i alla fall kan
ju knappt röra mina fötter, HAHA! Jag dör. Min nacke är hur konstig som
hellst också, kan knappt röra huvudet nästan. Sitter helt still. Har haft så
sen i förregår, varje gång jag vaknat har jag haft skit ont i huvudet!? Och
då har jag även bara sovit med en kudde, brukar sova med typ 3-4 stycken.

Hm, jaja. Jag vet inte vad det är i alla fall! Får ta igen gå ut vandringen imorgon.
För jag måste i alla fall gå ut och gå, det är ju som sagt var mitt nyårslöfte och ja
det ska jag hålla! Sen kanske KANSKE jag går ut en sväng ikväll, det beror på hur
jag känner mig. Känner mig dock lite hängig idag, feber? Vet inte. Jaja.

Per kommer och äter med oss ikväll. Vet inte vad vi ska äta? Hoppas på något
riktigt smaskigt i alla fall, tröttnat på tacos nu. IGEN! Haha. Men nej, nu ska jag
spela lite WOW. Annars var det onödigt att jag fick GameCard till det i julklapp ;).
Sen hoppar jag in i duschen. Tar "outfit" bilder senare när jag är påklädd och klar.

Uppdaterar senare.

fredag , 12:06

2010-01-08, 12:10:14 / Kategori: Allmänt
Wihuw, jag är vaken! Konstigt nog. Jag vaknade faktist klockan 11.25.
Sen steg jag upp, käka frukost & satte mig vid datorn. Ska snart dra på
mig mjukisdressen och gå ut & gå hade jag tänkt. Sen väntar jag bara på
att Amanda ska höra av sig, vet inte vad vi gör idag? Om vi blir här eller
där. Jaja, uppdaterar senare i alla fall.


Och justja, jag och Amanda har 8 månader imorgon.
Det firas med henne i alla fall. Yeah yeah, två dagar
utan snus också. Fan vilken panik jag har alltså!

00:37

2010-01-08, 00:40:32 / Kategori: Allmänt
Hellu, sitter och kollar på något random program på 1:an.
Haha, fråga inte varför. Kollade på Michael Jacksson grej
innan, så kan vara för att jag inte orkat byta kanal precis.

Har fixat med WOW nu, så nu har jag mitt vanliga acc =)
wihuw! Dåligt glad jag vart eller? Inga gubbar borta eller nå.
Jaja, ska borsta tänderna snart sen ska jag krypa ner till sängs.
Eftersom imorgon när jag vaknar så är de första jag ska göra är
att käka frukost och gå ut & gå. Jag är så duktig! Kanske joggar?

Joggade faktist 2 km eller mil lr ngt idag med Amandas morsas WII FIT
eller va det heter, så hadde jag jogga för mig själv med det också och
sånt medans Amanduus duschade! Jag känner mig någorlunda duktig.

Jag har käkat nudlar också & druckit ett stort glas med multi.
Nej. Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällsning, sen så
blire sängen! Natti, heippa. bloggar imorgon, ofc!

22:27

2010-01-07, 22:33:17 / Kategori: Allmänt
Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt, eftersom att hela min kväll
har för det mesta spenderats åt datorn. Har vart ute och gått i 10 minuter
också, bra början i alla fall. Pluss att jag och Amanda var ut och gick imorse
i ungefär 20 minuter. På tisdag blir det gym med Norling. Känns skönt, så nu
j*vlar ska jag hålla mitt nyårslöfte! Har hållt på att installera om WOW pågrund
av att det har f*ckat min dator lite och sådär. Måste göra ett nytt konto till det
vilket känns ganska surt, för då försvinner alla mina gubbar & jag måste börja
om från början! Tur att jag inte hade någon gubbe över 50 i alla fall, då hade jag
nog fått psycke. Jaja, tänkte duscha nu i alla fall. Kanske gör det imorgon bitti ist.
Godnatt i alla fall, tror inte jag kommer orka blogga något mera ikväll! Som sagt,
det blir nog en WOW natt för mig med multivitamin och utan snus, eftersom jag
försöker sluta snusa. Har gått ett helt dygn utan snus nu, känner mig riktigt stolt.






Justja, jag har bestämt mig för att göra min blogg lite roligare genom att knäppa
bilder oftare, problemet är bara att jag inte har orkat haft med mig kameran vart
jag än går och sådär. Men det ska börja bli lite ändringar på det! Jag ska försöka.
Nej nu ska jag sluta blogga och göra något annat än det, känner mig ovanligt hängig.
Tror jag börjar på att bli sjuk, jag hoppas att jag inte blir det skolan börjar ju på mån.

Jaja, uppdaterar imorgon när jag vaknar, tar nog en skön lång promenad då.
Vi får se, det märks imorgon! Heippa, natti.

Marreliito hissar & dissar ;

2010-01-07, 20:07:30 / Kategori: Allmänt
Hissar !!!



Wihuw, denna prudukt jag köpte mig dagen innan nyårsafton.
Eller om det var samma dag som nyårsafton, jag kommer inte
alls ihåg. Men den är verkligen värd 160 kronor i alla fall och ja.
Det funkar som en smäck på håret och går ur på ängång när man
duschar, det tar liksom inte 4-5 dagar innan det går ur, utan det
går ur på första duschningen. Jag älskar den!


Dissar!!!




Dissar denna prudukt stort, världens drygaste wax!
Visst den är skit bra, men jag måste ha i hur mycket
som hellst för att få mitt hår som jag vill. Sen så kan
man inte forma håret hur som hellst med detta wax.
Med detta wax tar det även 4 dagar ungefär att få ur
efter att ha duschat. Det går inte bort efter engång.
Jag tycker inte om denna hårprudukt, förstör bara håret.


40 - grader? Aldrig.

2010-01-07, 20:01:47 / Kategori: Allmänt

Bjuder på en "Suck, inte kameran" bild.
Och det där var faktist min outfit på nyår,
Kavaj
FredPerry t-shirt
och jeans till det.

Jag läste nyss på arbetarbladet att det kommer bli upp till 40-
grader ute, vet inte ens om det kommer bli så här i Gävle. Men
det känns som att Gävle kommer drabbas för den situvationen.

I vilket fall så om det blir så kallt ute under skolveckorna så vägrar
jag att GÅ till skolan mellan 35-40 - grader! Man kan ju för f*n dö om
det är så kallt ute och man är ute. Så nejnej, jag tänker inte frysa ihjäl.


Och jag dissar stort NewMoon. Jag och älskling såg den för någon dag sen.
Jag hatar slutet, jag gillar inte den dära äckliga barndomskompisen som förstör.
Jag gillar inte vampyrens beteende mot henne. Nej, det ska vara Twiilight. <3


grinig ...

2010-01-04, 17:22:34 / Kategori: Allmänt



Jag är grinig och surig. För vi skulle äta tacos! Men vi har nästan inget
till det. Inget mjuktbröd OSV. Men vaf*n.. Jag vet inte ens varför jag
blir grinig över en sån skit sak. Egentligen skulle jag kunna gå ner till
affären och köpa det. Men vet inte ens om dom har sånt på tattar affären
nedanför. Och jag orkar inte gå ända till Tempo för att köpa det. Aja.
Surdag blir det..

16:57

2010-01-04, 16:59:28 / Kategori: Allmänt
Nu har jag duschat och städat i rummet. F*n va duktig jag är!
På bara en halvtimme har jag hunnit duscha och städa rummet.
Just nu väntar jag på att håret ska torka så att jag kan platta det.

Älskling är på väg hit också. F*n va jag saknat henne :(
Hon sov ju hos Julia inatt så fick sova själv =/. Hatar det!
Eller jag har f*n sovit ensam i två nätter kom jag på nu.

Väntar även på att morsan ska börja med maten, tacos ikväll.
Skit gott. Är skit hungrig också! Bara ätit frukost idag, får egentligen
skylla mig själv när jag kunnat göra något att äta. Whatever, bloggar
imorgon eller något när jag inte är med baby!

15:35

2010-01-04, 16:03:29 / Kategori: Allmänt
Januari 2009

Kommer inte ihåg så mycket från den månaden tyvär.
Tror jag slutade åka till Sandviken den här månaden helt.
Åkte inte dit och umgicks med mina vänner på skit länge.

Februari 2009

Kommer faktist inte ihåg nånting från denna månad heller.
Vilket är lite synd, men tror jag för det mesta satt inne då.
Vilket inte förvånar mig, jag var helt inne i att spela dataspel
denna månad. Vilket jag ångrar väldigt mycket. I slutet så var
jag nog mycket på legenden, film-maraton och sådär. Dock dög
det för jag fick många nya vänner genom det och började umgås
mer & mer med Robin Larsson igen.

Mars 2009

Började gå ut och röra på mig mera, började hänga på legenden lite.
Träffade nytt folk och sådär. Började känna mig som en människa helt
enkelt. Umgicks väldigt mycket med Mathilda Wiik, Mikaela Burvik,Millan,
Clarissa och alla dom dära. Var mycket i Strömsbro här och umgick med
Jonna och Clarissa. Höll på mycket med Clarissa vid den här tiden också.

April 2009


I början av April fortsatte jag umgås med Clarissa och Jonna.
Vart mycket drickande för mig men inget ont hände. Jaja nu
så vet jag att morsan läser det här. Men det är inget du kan
göra åt nu. Jag mådde helt enkelt dåligt den här månaden och
drack för mycket. Allting kändes lite bättre när jag Umgicks med
Clarissa & Jonna. Sista april kommer vara ett minne för livet. För
det var då Robin Larsson sa ifrån mig att sitta inne just denna dag.
Jag var först med Joker & massa folk grillade i Sätra och sådär sen
så var jag med Robin Larsson och massa folk. Träffade även Amanda.


Maj 2009

Hadde träffat nytt folk från sista April firandet så umgicks mycket med dom
vid den här tidpunkten. Umgicks otroligt mycket med Marre Persson och Larsson.
Vi gjorde nästan allt möjligt tillsammans. Snackade mycket med en viss pers vilket
jag ångrar, men den pers förde mig till Amanda. Vi började SMSA och sånt där.

Juni 2009

Jag vart mer och mer intresserad av Amanda, vi snackade otroligt mycket på MSN
och smsade nästan varje dag. Till slut så bestämmde vi oss för att träffas så jag,Kate
och Kristin tog bussen och åkte dit. Egentligen ville Amanda att jag skulle komma själv.
Men det vågade jag inte. Pinsamheten vet ju alla om när man börjar gilla en pers?! Så
kände jag vid detta tillfälle i alla fall. Jag & Amanda gick iväg någonstans och när vi kom
tillbaka så var Kate och Kristin borta. Det betydde att vi var helt ensamma. Saker började
hända och ja. Där började det hela. Jag umgicks väldigt mycket med Amanda och hennes
kompisar hela Juni. 6 Juni beslöt vi oss för att bli tillsammans, vilket var den bästa dagen i
mitt liv.

Juli 2009


Saker förändrades jag gjorde misstag hon gjorde misstag. Jag gick på något disco
och dansade med någon annan vilket jag ångrar j*vligt stort och det gjorde jag från
första början. Amanda var hos sin pappa när hon fick reda på det och båda mådde
sjukt dåligt. Jag åkte dit pågrund av att vi båda mådde dåligt över det som hänt men
allting löste sig. Midssommar firades i Amandas stuga, vilket var den bästa midsommar
i hela mitt liv. Kom närmare familj & släkt och vi hade grymt kul. Mycket känslor väckte
upp i lillstugan och ja, det var nog då båda insåg som mest att vi faktist var kära i varandra.
Sommarkvällarna med massa vänner och ja. Allting var som det skulle. Saker ändrades och
Amanda gjorde slut pågrund av vissa saker. Jag var förkrossad, jag hade mina närmaste som
stöttade mig & allting bara brakade samman för mig.

Augusti 2009

Skolan började närma sin start, Amanda hade lämnat honom för mig. Vilket gjorde mig
lyckligare än någon annan igen. Jag mådde bra igen och ja. Jag såg framemot att kämpa
när skolan började. Vilket jag verkligen gjorde. Jag började lita på Amanda igen och ja.
Kärleken närmade sig otroligt igen.

September 2009

Skolan gick skit bra för mig, allting gick som det skulle. Jag och Amanda började att
umgås mer för oss själva och myste mycket mera. Vilket var otroligt underbart. Vi
bråkade ganska mycket mellan Augusti och September men allting löste sig i alla fall.

Oktober 2009

Jag hade börjat förlora alla igen, umgicks inte med någon annan än Amanda.
Allting var som vanligt, jag mådde kanon bra och ja, jag var kär. Skolan gick
som den skulle. Min 18 års dag närmade sig och till slut kom den. Jag fick nästan
allting jag önskat mig. Och den firades med familj & vänner. Ingen krog dock ville
inte slösa på pengar på det och umgicks hellre med min flickvän än att barnsla mig där.

November 2009

Jag började känna mig mer hemma i Amandas familj pågrund av att vi var där mycket.
Både inför familjen och syskonen. Jag började spela CS mer tillsammans med hennes
lillebror och ja. Livet började på igen.

December 2009

Fortfarande en CS-Nörd. Spelade cs så mycket jag kunde och fastnade för spelet mera.
Amanda betydde fortfarande allting för mig och jag var lika kär i henne som från första
ögonkastet. Allting började bli som vanligt, mindre bråk och tjaffs. Julafton spenderades
hemma och jag fick precis allting jag önskade mig där också. Lyckade julafton trotts allt.
Nyårsafton vart också riktigt lyckad med nära och kära. Förutom kylan utomhus.

Januari 2009

Har precis börjat, men började både bra och dåligt. Per har flyttat och det är jag&morsan.
Börjar se fram emot att börja skolan igen så man kan kämpa på. Försöker hålla mina nyårs-
löften så gott jag bara kan. Snusandet går sådär. Försöker så gott jag kan. Gymmet har jag
inte börjat med än. Det kommer med penningen. Studiebidraget ska höjas till 1 500 KR!




Haha, jag har fortfarande suttit som fastklistrad i datastolen.
Jag kommer liksom inte loss från den. Men jag måste göra det
snart i alla fall. Måste få ordning på rummet innan Amanda kommer
så hon slipper göra det. Blir nog bara mysdag idag eftersom båda är
helt slitna. Tror morsan skulle sova hos Per inatt? Jag vet inte riktigt.

Tänk att nu har jullovet gått. Det är precis en vecka kvar tills vi börjar.
Om jag ska vara ärlig så har jag faktist saknat skolan lite grann, vet inte
varför. Men saknat alla i klassen och sådär. Sen så är det faktist mysigt &
gå i skolan ibland, då menar jag inte att plugga, utan att umgås med dom.




Nu har jag skrivit lite om hur mina månader har varit under 2009.
Jag kommer inte ihåg exakta detaljer men jag skrev det jag kommer
ihåg som mest. Har säkert skrivit fel på vissa grejer som skulle sitta
ihop med andra saker.

Och ja, morsan du måste faktist släppa att jag är en liten fjutting.
HAHA! Vet att du fortfarande suckar om drickandet. Men är man 17
så testar man på mera. Tro mig! Du ska vara glad över att jag inte
drack så mycket tidigare än 17. Jaja! Nu vet du det. Kom inte in på
mitt rum och var grinig bara, för du vet endå att jag vinner till slut :).
Hihi! Jag älskar dig endå morsan,det vet du !

Nej nu måste jag göra något annat känner jag. Kan inte sitta och skriva hela dagen.
Detta tog mig faktist 20 min att komma på vad jag skulle skriva, HAHA! Har liksom
ingen fantasi. Eftersom att nästan alla bloggare har hållt på sådär så kunde ju lika
gärna jag också göra det. Ellerhur ;)!?

14:33

2010-01-04, 14:34:55 / Kategori: Allmänt
Jag vaknade ungefär för 20 minuter sen och steg upp på ängång och tog
mig lite frukost, mjukmacka,te & äppeljouce. Sen satte jag mig vid datorn.
Väntar på att Amanda ska komma, sen vet jag inte vad vi gör. Det gammla
vanliga säkerligen. Men jaja, ska ta mig en dusch snart och göra iordning mitt
rum. Sen bloggar jag väl imorgon eller något, eftersom älsk sover nog här inatt.

nej inte ännu en gång..

2010-01-04, 02:43:06 / Kategori: Allmänt
Som sagt, små bråkar med Amanda & jag hatar det.

Vet inte hur jag ska bete mig då heller, blir bara deprimerad och mår dåligt.
Märks att man är kär va? Jo för det är jag verkligen och vet inte ens varför
vi jämt ska behöva bråka.

Aja, ska snart lägga mig till sängs och ladda ner lite små roliga saker till Ipooden.
Har redan laddat ner lite småsaker. Men ska ha ännu mera! Jaja. Ska krypa ner nu
och hoppas på att vakna med ett leende på läpparna imorgon. Godnatt.

jag älskar dig <3

2010-01-04, 01:23:21 / Kategori: Allmänt

Elin Maria Amanda Blom Nilsson!


Du är absolut den bästa flickvännen man kan önska sig. Jag älskar dig mer & mer
för varje dag som går,  trotts bråk , tjaffs och sånt så älskar jag dig mer och mer.
Det ska alltid vara vi två, jag hoppas stort på det i alla fall. Och jag håller hårt vid
mitt ord! Du är den jag drömt om så många gånger förut och kämpat för så mycket.
Nu har jag dig, min lilla ögonsten, min prinsessa mitt allt. Jag längtar tills vi letar lägenhet
tillsammans på riktigt, designar den & lagar mat tillsammans. Jag kommer aldrig att släppa
din hand, den dagen det tar slut mellan oss är det dina känslor som runnit ut. 9/6-09! <3<3

jag taggar !

2010-01-04, 01:20:51 / Kategori: Allmänt
Jag längtar stort till att få börja med mitt liv tillsammans med min flickvän
år 2010. Tänk att bara få börja om allting, nytt år och nya möjligheter. Det
är vårat år nu älskling. <3


Just nu sitter jag och fipplar med min ipood och sånt där.

Har pratat med Linus om att vi ska börja röra på oss mera. För båda sitter i samma sitts
om det! Jag tänker åtminstonde gymma 1-3 gånger i veckan och gå ut & gå varje dag i
minst 20 minuter. Jag tänker börja med att tvinga ut min flickvän på det imorgon. Sen så
ska ju jag & Norling gymma imorgon om Norling har bokat gymmet. Så gymmar medans
älskling jobbar. Ska bli kul och se sen nyårsafton 2011 hur man ser ut & sitta och jämföra
med hur man ser ut nu. Liten & spinkig! Haha. Sen nästa år så kanske man är biffig iallafall.

Idag har jag varit hos Per i hans nya lägenhet eftersom Per & morsan har flyttat ifrån varandra
så bjöd han oss på middag idag. Skit gott var det faktist! Och jag älskar hans nya lägenhet precis
sådär ska jag bo sen när jag flyttar hemifrån & hoppas på sällskap utav älskling. Jaja, jag borde
egentligen lägga mig, ska försöka vända tillbaka på dygnet den sista veckan på lovet. Men det
kommer jag väl inte heller att klara! Men man kan ju alltid försöka.

Jag ska även börja ta tag i mitt seriösaste liv med att hitta jobb. Jag hade ju som hopp att jag
skulle sluta skolan som 18åring med jobb. Och nu när jag väl är 18 så ska jag ta tag i det här!
Jag ska i alla fall flytta hemifrån innan jag fyller 20. Det har jag bestämt! Och då måste jag ju
börja med att hitta ett jobb så jag får råd till det. Och det måste ju vara fastanställt vilket kan
vara väldigt svårt just nu.

Nu ska jag fortsätta pippla lite med min kära Ipood som inte ens har några spel i sig
och försöka fixa med det där. Har ju för f*n haft den sen i julas och inte ens hunnit
fixa med något ännu! Bloggar som vanligt imorgon. Som jag skrev i mitt förra, har inte
haft tid / ork för att vara på blogghumör. Jaja, natti & heippa.

2010

2010-01-03, 22:27:53 / Kategori: Allmänt
Jag är för trött för att blogga egentligen. Men tänkte bara blogga så ni vet att
jag inte är död eller något. HAHA! Men i alla fall så tänker jag bara blogga onödigt.
Känner för att jag vill skriva lite onödiga saker.

Nu tänker jag inte skriva något mer. För det där var onödigt. HAHA! Hejdå.